Warner Music Live > Artistit> One Desire

One Desire

 

ONE DESIRE modernia melodista rockia soittava yhtye, joka julkaisi alkuvuodesta virallisen debyyttisinglensä “Hurt“. Kappale on huomioitu hyvin mediassa ulkomaita myöten ja nousi Spotifyn viraalilistan ykköseksi Suomen lisäksi myös Ruotsissa.

Tampereen Pakkahuoneen tapahtuman livearvostelun pääset lukemaan tästä Rockin Scandinavia-tapahtumasta 

Yhtye julkaisi  10.3 musavideon Apologize, katso  video tästä 

Bändi sai alkunsa rumpali Ossi Sivulan ryhtyessä keräämään muusikoita ja ystäviä uuteen projektiinsa. Vuosien kuluessa projektin jäsenet vaihtuivat ja uusia biisejä hiottiin. Vuonna 2014 tekeminen sai uuden sysäyksen, kun tuottaja Jimmy Westerlund (mm. Negative, Jonne Aaron, Sturm und Drang, Pitbull, Joel Madden) lähti projektiin tuottajaksi. Jimmyn kautta yhtyeeseen päätyi lopulta myös huippusuosiota Suomessa ja maailmalla nauttineesta Sturm Und Drangista tuttu laulaja André Linman.

Andrén tehtyä muutaman kappaleen bändin kanssa, alkoi kokoonpanon tyyli vähitellen muotoutua. Vuonna 2016 Ossi ja André pyysivät Jimmyä liittymään bändiin ja tällä kokoonpanolla syntyi One Desiren debyyttialbumi. Pian albumin nauhoitusten jälkeen porukkaan liittyi vielä basisti Jonas Kuhlberg (Paul Di´Anno, Cain´s Offering, MyGrain), jonka ansiosta yhtyeen lopullinen kokoonpano varmistui.

Yhtyeen nimeä kantava debyyttipitkäsoitto saadaan kauppoihin 24. maaliskuuta maailmanlaajuisesti. Ensimmäiseksi singleksi on valikoitunut kappale nimeltään “Hurt”, joka on nyt kuultavissa musiikkipalveluissa ja katsottavissa musiikkivideon muodossa.

Tsekkaa video tästä

Bändin teki albumin tiimoilta kiertueen Britanniassa 20. huhtikuuta yhdessä ruotsalaisen Eclipsen kanssa jatkaen Brittikierroksen jälkeen suoraan Keski-Eurooppaan, jossa bändi nähtiinSaksassa, Sveitsissä, Itävallassa, Belgiassa, ja pyrähdys päättyy toukokuun kuudentena Kööpenhaminaan.

 

ONE DESIRE on:

Jimmy Westerlund (Kitara)
André Linman (Laulu)
Ossi Sivula (Rummut)
Jonas Kuhlberg (Basso)

Haastattelupyynnöt:
Heta Hyttinen
heta.hyttinen@me.com

Instagram

Facebook

Keikat 2018

 • Pe 27.7.
  • Varkaus, Joroisten Musiikkipäivät

Yhteystiedot

Keikkamyynti

 • Niina Jalonen
  Email
  040 568 3242

Tuotanto

 • Ninni Palmroos
  Email
  040 741 9257