BLIND CHANNEL

SEURAAVAT
KEIKAT

SEURAAVA
KEIKKA

Katso kaikki tulevat keikat

Blind Channel voitti UMK:n ja teki suomalaista Euroviisuhistoriaa vuonna 2021 sijoittumalla Rotterdamin viisukisoissa 6. sijalle. Yhtye breikkasi tämän jälkeen Dark Side – jättihitillään niin kotimaisilla kuin kansainvälisillä markkinoilla. Biisiä on kuunneltu nyt 60 miljoonaa kertaa ja sitä seuranneita sinkkuja yhteensä kymmeniä miljoonia kertoja.

Yhtye vietti kevään 2022 pitkillä Yhdysvaltain ja Euroopan kiertueilla poiketen Emma-gaalassa pokkaamassa kaikki kuusi palkintoa kaikista niistä kategorioista, joissa oli ehdolla. Yhtyeen kesä -22 oli myös kiireinen, kun bändi nähtiin yli 20 kesäfestivaalilla Suomessa sekä raskaan rokin hevin suurimman festivaalin päälavalla Wackenissa.

Blind Channel solmi maailmanlaajuisen levydiilin maineikkaan Century Media -yhtiön kanssa ja julkaisi viimein ensimmäisen albuminsa Dark Siden jälkeen kesällä 2022. Albumi meni niin fyysisen kuin striimatuimmat listan kärkipaikalle Suomessa sekä Saksan albumilistan sijalle 15. Yhtye vietti syksyn ensimmäisellä omalla headline-kiertueella, joiden keikoista suurin osa olivat loppuunmyytyjä.

Vuonna 2024 kuusikkoa nähdään myös kotimaisilla lavoilla, ja kevät 2024 huipentuu bändin keikkaan Tampereen Nokia Arenalla la 27.4.2024.

Lue lisää

BLIND CHANNEL keikat

Päivämäärä
Paikkakunta
Katso kaikki tulevat keikat