Warner Music Live > Artistit> Haloo Helsinki!

Haloo Helsinki!

 

Suomen suurin yhtye Haloo Helsinki! teki joulukuussa 2016 odotetun paluun yli vuoden tauon jälkeen. Yhtye julkaisi uuden singlen ”Rakas”, joka meni samantien radiolistan sijalle 1 sekä Spotify-listan sijalle 2. Samalla julkistettiin yhtyeen paluukonsertit, jotka tapahtuvat Tallinnan 10 000 henkeä vetävässä Saku Suurhallissa 24.-25.3.2017..

”Yhdeksän vuoden työn ja kahden loppuunmyydyn Hartwall Areena -keikan jälkeen olimme ansainneet kunnon loman. Se teki hyvää koko bändille ja nyt on akut ladattu. Olemme täynnä energiaa ja intoa päästä julkaisemaan uutta musiikkia sekä soittamaan paluukonserti tensi keväänä Tallinnassa” ­– laulaja-basisti Elli Haloo.

”Ollaan tosi kiitollisia, että meidän fanit on jaksaneet odottaa paluuta! Sen takia halutaan tarjota tauon jälkeen täysin uudenlainen keikkakokemus. Ollaan satsattu tosi paljon konserttien visuaaliseen ilmeeseen, lavastukseen, asuihin ja keikkasetin rakentamiseen. Musiikillinen kaari ulottuu meidän alkupään tuotannosta tulevan albumin uusiin lauluihin. Toivotetaan kaikki tervetulleiksi Tallinnaan viettämään ikimuistoiset paluukonsertit kanssamme!” – kitaristi Jere Marttila.

Yhtyeen tuleva, vielä nimeämätön albumi levytettiin pääasiassa Berliinissä, legendaarisessa Hansa Studiossa. Ensimmäinen single on nimeltään Rakas.

”Me haluttiin tällä kertaa tehdä musiikkia hieman toisella tavalla ja saada legendaarisen studion ja bändisoiton meininkiä mukaan tulevalle levylle. Siksi valitsimme Berliinin ja Hansa Studion. Ensimmäinen single Rakas on yksi koskettavimmista ja kauneimmista ikinä levyttämistämme kappaleistaSe on melodinen ja harmoninen biisi, mutta samalla ajan hengen mukainen ja moderni meidän tyylinen balladi”, – kitaristi Leo Hakanen.

Haloo Helsinki! on tämän hetken suurin suomalainen yhtye, joka jäi vuoden 2015 lokakuussa tauolle kahden täyteen myydyn Hartwall Areena -keikan jälkeen. Haloo Helsinki! on julkaissut 5 albumia, joita on myyty yhteensä yli 250 000 kappaletta. Yhtyeen kappaleita on kuunneltu streamauspalveluissa yli 80 miljoonaa kertaa ja musiikkivideoita katsottu yli 45 miljoonaa. Saavutuksiin kuuluu lisäksi mm. 6 Emma-palkintoa, 7 radiolistan ykkössingleä sekä yli 650 keikkaa. Yhtyeen hitteihin kuuluvat mm. ”Rakas”, ”Beibi”, ”Kuussa tuulee”, ”Pulp Fiction”, ”Vihaan kyllästynyt”, ”Kiitos ei ole kirosana”, ”Huuda!”, ”Maailman toisella puolen”, ”Vapaus käteen jää” ja ”Maailma on tehty meitä varten”.

Instagram

Youtube

Facebook

 

Keikat 2018

  • La 28.7.
    • Kuopio, RockCock
  • Pe 10.8.
    • Rovaniemi, Simerock