Warner Music Live > Artistit> Haloo Helsinki!

Haloo Helsinki!

haloohelsinki_promo2014_MG_4926

2010 -luvun Suomirockin menestyneimpiin yhtyeisiin lukeutuva Haloo Helsinki! perustettiin vuonna 2006 Pohjois-Helsingissä. Yhtyeen jäsenet ovat Elli Haloo, Leo Hakanen, Jere Marttila ja Jukka Soldan.

Haloo Helsinki! on vakiinnuttanut jykevän aseman Suomirockin kentässä positiivisella energiallaan, musiikillaan ja karismallaan. Yhtyeellä on takana lähes 500 keikkaa, se on julkaissut 15 singleä, neljä albumia ja oli sekä radioiden soitetuin kotimainen artisti, että vuoden kuunnelluin artisti Spotifyssa vuonna 2013. Bändin kaksi viimeisintä albumia “III” (2011) ja “Maailma on tehty meitä varten” (2013) ovat kummatkin myyneet platinaan oikeuttavan määrän, yli 30000 kpl.  Haloo Helsinki! julkaisee viidennen studioalbuminsa, Kiitos ei ole kirosana, 3. lokakuuta. Levyn sävellykset ovat yhtyeen käsialaa ja sanoituksista vastaa Elli Haloo. Albumin tuottivat Rauli Eskolin ja Gabi Hakanen. Albumin kansi ja biisilista paljastetaan myöhemmin.

Haloo Helsinki! oli ehdolla kuudessa kategoriassa vuoden 2014  Emma Gaalassa. Yhtye voitti Emma-pystit Vuoden yhtye, Vuoden popalbumi ja Vuoden Live-esiintyjä sarjoissa. Kuluneena vuonna yhtye saavutti menestystä myös useissa eri medioissa; mm. heidät palkittiin Iskelmä Gaalassa Vuoden yhtye-palkinnolla ja Soundin sekä Rumban lukijat äänestivät bändin molemmissa lehdissä vuoden yhtyeeksi. Haloo Helsinki! teki myös radiohistoriaa, sillä kukaan muu artisti ei ole saavuttanut neljällä peräkkäisellä singlejulkaisulla suomen radioiden soittolistan ykkössijaa (“Jos mun pokka pettää”, “Huuda!”, “Vapaus käteen jää” ja “Maailma on tehty meitä varten”).

Suurimmat kiitokset Haloo Helsinki! on kuitenkin kerännyt jo usean vuoden ajan raikkaista ja energisistä live-keikoistaan. Tänäkin vuonna yhtye tulee tekemään reilut 100 keikkaa ympäri suomea ja syksyllä on odotettavissa yhtyeen ensimmäinen konserttikiertue. Haloo Helsinki! valmistelee parasta aikaa viidettä studioalbumiaan, joka julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.

Haloo Helsinki! -albumit: Haloo Helsinki! (2008), Enemmän kuin elää (2009), III (2011) ja Maailma on tehty meitä varten (2013)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Keikat 2014

Keikkamyynti

  • jake_hannulaJake Hannula
    Email
    050 301 0868