Warner Music Live > Artistit> Lukas Leon

Lukas Leon

”Mä oon Lukas Leon ja mulla on nälkä.” – Näin itsensä esittelee 20-vuotias Vantaan kasvatti, joka ei jäänyt monelta huomaamatta, kun hän huhtikuussa julkaisi Youtubeen videon  . Myöskään se ei jäänyt huomaamatta, että Lukas Leon on Jare Tiihosen Liiga Music levy-yhtiölle ensimmäinen sopimuksen tehnyt artisti. Lukas Leonin mainitsema nälkä tulee kuulumaan kaikille 14.6. julkaistavalla Simba -albumilla.

“ En voisi mitenkään olla tyytyväisempi Lukaksen tekemään duuniin ja tähän debyyttialbumiin. Tämä on sitä musaa ja muutosta, jota tänne on kaivattu. Toivon, että jengi tulee tsekkaamaan tän levyn. 100 prosenttisesti motivoitunut, nälkäinen ja äärimmäisen taitava nuori kolli on hurjassa vedossa ja matka on vasta alussa.” , Jare Tiihonen kehuu.

Toukokuussa Cheekin Täältä sinne -hallikiertueella lämmitellyt Lukas Leon järjestää levynjulkaisun kunniaksi keikan legendaariselle Tavastialla lauantaina 16.6.

“Muistan, kun mä kävelin ensimmäisen kerran Tavastian stagen eteen ja kelasin, että jonain päivänä mä rokkaan tän mestan. Uskomatonta, että nyt se päivä on tulossa. Näit bileitä ei kannata missaa!”

Facebook

Instagram

Keikat 2018

 • La 11.8.
  • Rovaniemi, Simerock

Yhteystiedot

Keikkamyynti

 • Kimmo Sundström
  Email
  040 8650130

Tuotanto

 • Ninni Palmroos
  Email
  040 741 9257