Warner Music Live > Artistit> Jenni Jaakkola

Jenni Jaakkola

Lauri Laukkanen_Jenni Jaakkola_Editorial_fullres-2

Kiiminkiläinen 14-vuotias Jenni Jaakkola valittiin maailman ensimmäiseksi KIDSing-voittajaksi toukokuussa. Hän sai palkinnoksi voitostaan levytyssopimuksen ja mahdollisuuden työskennellä Antti Tuiskun kanssa.

Jenni Jaakkolan esikoisalbumi Siipeni mun julkaistiin 11. lokakuuta 2013. Levyn ensimmäinen single ja musiikkivideo Tämä on unta on saanut loistavan vastaanoton: video on kerännyt jo yli 200.000 katselua ja kappale soi mm. YleX:llä ja Iskelmällä.

Siipeni mun -levyn tuottajina toimivat Jukka Backlund (mm. Sunrise Avenue, Antti Tuisku) ja Ville Riippa (Juha Tapio). Albumilta löytyy niin herkkiä balladeita kuin meneviä popkappaleita yhdistettynä koukuttaviin biitteihin. Yhden kappaleista on tehnyt Jennin oma idoli Jannika B. Levyltä löytyy myös duetto KIDSingistä tutun Oona Pätärin kanssa. Warner Music Finland julkaisi levyn yhteistyössä Antti Tuiskun levymerkin Hyökyaalto Recordsin kanssa.

Jennin levynjulkaisua juhlittiin laivakeikoilla syyslomalla. Jennin omien keikkojen lisäksi hän oli vierailevana tähtenä Antti Tuiskun 10-vuotisjuhlakiertueella.

Keikat

Ei keikkoja tällä hetkellä.