Warner Music Live > Artistit> Anna Abreu

Anna Abreu

_MG_2550

 

Anna Abreun ura on ollut sen alkumetreistä lähtien huikeaa lentoa. Nuori vantaalaisneito sulatti suomalaisten sydämet vuoden 2006 Idols-kisassa sijoittuen tiukan kilpailun kakkoseksi. Abreun debyyttialbumi Anna Abreu myi tuplaplatinaa ja Abreu on myös palkittu kahdesti vuoden naissolistiksi Emma-gaalassa. Toinen albumi myi platinaa.

Anna Abreu on vaihtanut laulukielen ja julkaisi kesällä 2015 suomenkielisen singlen Bandana. Biisi oli yksi kesän soitetuimmista ja keikkui Spotify-listan kärkisijoilla.

Suomenkielisten biisien makuun Anna Abreu pääsi Vain elämää –ohjelmassa vuonna 2013. Annan versio Kylmästä lämpimään –kappaleesta nousi kauden suosituimmaksi ja se kipusi radioiden soittolistojen kärkeen. Vuonna 2014 Anna vieraili JVG:n Huominen on huomenna –kappaleella, joka nousi heti julkaisuistaan Spotifyn ykkössijalle ja kappaleen musiikkivideo oli viime vuoden katsotuin kotimainen video YouTubessa.

Anna Abreu on myynyt uransa aikana yhteensä lähes 200 000 albumia.

Annan tuorein albumi Sensuroimaton versio julkaistiin syyskuussa 2016 ja se sisältää muun muassa kappaleet Räjäytä mun mieli, Bandana, Grindaa ja flowaa (feat. Tippa-T) sekä Kaikki mussa rakastaa kaikkea sun.

Haastattelut / media:
Inka Laitinen
inka.laitinen@warnermusic.com

 

Keikat

— Keikkatauko —

Yhteystiedot

Keikkamyynti

  • Samppa Hartikainen
    Email
    050 567 5584

Tuotanto

  • Anna-Tiina Timonen
    Email
    040 722 4337

Haastattelupyynnöt