ABREU

Anna Abreu on nyt ABREU. Yli kymmenen vuotta uraa tehneelle artistille oli tärkeää päästä aloittamaan puhtaalta pöydältä ja antaa aikaa uudelle musiikille. ABREU löysi työparikseen tuottaja Tido Nguyen, jonka avulla hän uskalsi nauttia musiikin tekemisestä aivan uudella tavalla.

”Musta tuntui, että loin aiemmin alitajuisesti turhia sääntöjä ja raameja sille millaista musaa Anna Abreun kuuluu tehdä ja mistä Anna Abreu “saa” laulaa. Nimenvaihdos tuntuu uudelta lähtökohdalta kaikkeen tekemiseen. Olen tarkastellut todella paljon sitä, millainen sisimmässäni olen. Prosessi ei ollut lyhyt eikä helppo, mutta nyt tuntuu, että voin seistä kaiken takana sataprosenttisesti enkä jännitä tai pelkää mitään. Olen tämän vuoden aikana löytänyt itsestäni uusia puolia artistina, ihmisenä ja kirjoittajana ja kehittynyt mielestäni enemmän kuin koskaan. Siitä haluan kiittää Tidoa ja muuta tiimiäni – on kunnia saada tehdä niin inspiroivien ihmisten kanssa musaa.”

Ensimmäinen uusi single on Soo Soo ja se julkaistaan 17.11. Kappaleen teksi on kirjoitettu jo vuosi sitten, mutta biisin sanoma on edelleen todella ajankohtainen.

”Soo Soo on biisi, joka kuvastaa tosi paljon sitä kuka mä olen. Rakastan välillä vähän härskimpääkin huumoria ja mulle harva asia on tabu. Haluan kertoa asioista niiden oikeilla nimillä ja niin, että tekstistä tulee mun persoona vahvasti esille. Biisin taustalla on todella tärkeä kela siitä, että meillä kaikilla on oikeus päättää meidän kehosta ja siitä miten ja milloin joku saa siihen koskea.”

ABREUN ura on ollut sen alkumetreistä lähtien huikeaa lentoa. Hän sulatti suomalaisten sydämet vuoden 2006 Idols-kisassa sijoittuen tiukan kilpailun kakkoseksi. Aiemmin englanniksi musiikkia tehnyt ABREU julkaisi ensimmäisen suomenkielisen albumin Sensuroimaton versio syyskuussa 2016 ja se sisälsi muun muassa platinaa rikkoneet kappaleet Räjäytä mun mieli ja Bandana sekä kultaa rikkoneet Kaikki paljaana (feat. Mikael Gabriel) ja Kaikki mussa rakastaa kaikkea sun. ABREU on palkittu kahdesti vuoden naissolistiksi Emma Gaalassa.

Instagram

Twitter

Facebook

Youtube

Keikat

— Keikkatauko —

Yhteystiedot

Keikkamyynti

 • Samppa Hartikainen
  Email
  050 567 5584

Tuotanto

 • Anna-Tiina Timonen
  Email
  040 722 4337

Haastattelupyynnöt

 • Essi Varila
  Email
  040 772 7984