12.9.2023
VALTAVAN ENNAKKOKYSYNNÄN VUOKSI PMMP:LLE LISÄKONSERTTI OLYMPIASTADIONILLE!

PMMP – KOKO SHOW HELSINGIN OLYMPIASTADIONILLA PE 23. & LA 24.8.2024 LIPUT TULEVAT MYYNTIIN MA 18.9 KLO 9.00 LIPPUPISTEESSÄ

Vuosituhannen alun merkittävimpiin yhtyeisiin lukeutuva PMMP tekee vuosikymmenen isoimman comebackin ensi kesänä. Valtavan ennakkokysynnän vuoksi Helsingin Olympiastadionille järjestetään lisäkonsertti perjantaina 23. elokuuta 2024. Yhtye kertoi eilen tekevänsä konsertin Helsingin Olympiastadionilla lauantaina 24. elokuuta, ja tämän ilmoituksen myötä alkoi ennakkolipunmyyynti. Ennakkolippujen kysyntä ylitti kaikki odotukset, ja rajattu ennakkokapasiteetti myytiin hetkessä loppuun. Jäljelle jääneet liput lauantain konserttiin sekä lisäkonsertin koko kapasiteetti tulee julkiseen lipunmyyntiin tulevana maanantaina, 18.9. klo 9.00 Lippupisteessä. Odotettavissa on massiivinen kysyntä, kun julkinen lipunmyynti käynnistetään.

– Ihan häkellyttää tämä vastaanotto ja ihmisten reaktiot, onneksi pystytään tekemään toinenkin keikka niin mahtuu useampi mukaan. Samalla se tuntuu kyllä ihan hurjalle! Tuleepas kivaa ensi elokuussa! PMMP iloitsee.

Lukuisista jättihiteistään kuten Rusketusraidat, Lautturi, Joutsenet, Oo siellä jossain mun, Joku raja, Kesäkaverit ja Matkalaulu tunnettu yhtye lopetti toimintansa kahteen loppuunmyytyyn Jäähallikeikkaan kymmenen vuotta sitten, lokakuussa 2013. Sen jälkeen yhtye ei ole esiintynyt julkisesti lukuisista kyselyistä huolimatta. Näillä ainutlaatuisilla stadionkeikoilla onkin luvassa ennennäkemätön PMMP-show.

Vuonna 2003 perustettu PMMP teki kymmenen vuoden aikana poikkeuksellisen menestyksekkään uran. Bändi on palkittu yhdeksällä Emma-palkinnolla ja se on julkaissut vuosien aikana yhteensä seitsemän albumia, joita on myyty satoja tuhansia kappaleita. PMMP oli tunnettu hittiensä lisäksi energisistä keikoistaan, jotka olivat loppuunmyytyjä kiertue toisensa jälkeen.

PMMP:
Paula Vesala, laulu
Mira Luoti, laulu
Juho Vehmanen, basso
Mikko Virta, kitara
Heikki Kytölä, rummut

PMMP – KOKO SHOW
Helsinki, Olympiastadion
Pe 23.8.2024 – LISÄKONSERTTI
La 24.8.2024
Ovet klo 18.00

Liput alk. 49,90€ + tilausmaksut (alk. 1,50€ www.lippu.fi)
VIP-liput alk. 129,00€ + alv
Lipunmyynti alkaa ma 18.9. klo 9.00 Lippupisteessä.

Keikoilla kumppaneina Vitamin Well ja OP.

Lataa pressikuvat täältä!
Kuvaaja: Aki-Pekka Sinikoski

Seuraa PMMP:tä:
Facebook
Instagram

Spotify
www.warnermusiclive.fi/pmmp

Promoottori:
Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com