26.4.2023
KÄÄRIJÄN JO IKONISEKSI MUODOSTUNUT BOLERO NOSTETTIIN TÄNÄÄN HELSINGIN JÄÄHALLIN KATTOON 

Koko Euroopan Cha Cha Cha -hitillään hurmanneen Käärijän jo ikoniseksi muodostunut vihreä bolero on päätetty jäädyttää ja nostaa Helsingin jäähallin kattoon. Eleellä Helsingin jäähalli haluaa toivottaa paidattomalle riehujalle hyvää matkaa Euroviisuihin erittäin ainutlaatuisella tavalla. Käärijän ensimmäinen konsertti Euroviisujen jälkeen järjestetään Helsingin jäähallissa 20. toukokuuta. Konsertti on ikärajaton, ja se tarjoaa faneille tilaisuuden kokea artistin ainutlaatuinen esiintymistyyli ja musiikki livenä.

– Ei omat lätkätaidot riittänyt paidan jäädyttämiseen, mutta tää on suuri kunnia että mun bolero jäädytetään jäähallin kattoon. Samaisessa paikassa on järjettömän kovat bileet tiedossa toukokuun lopussa, Käärijä kertoo.

– On ollut mahtava seurata Käärijän matkaa UMK:sta tähän päivään. Odotamme jo innolla Käärijän toukokuista Jäähallin keikkaa, joka poiki meille idean jäädyttää ja nostaa Käärijän monissa seikkailuissa jo ollut bolero jäähallin kattoon. Tapahan on yleinen legendaaristen urheilijoiden kohdalla, mutta ainakin meillä tämä on ensimmäinen urheilun ulkopuolinen ’pelipaidan’ jäädytys, Helsingin jäähallin tapahtumapäällikkö Kimmo Oinonen kertoo.

Tänään pidetyn juhlaseremonian jälkeen bolero lasketaan katosta ja Käärijä pakkaa sen kohti Liverpoolia suuntaavaa matkalaukkuaan. Käärijä edustaa Suomea Euroviisujen ensimmäisessä semifinaalissa 9. toukokuuta. Finaalilähetys lähetetään Liverpoolista lauantai-iltana 13. toukokuuta.

Pottatukkainen Käärijä on kerännyt omintakeisella ja genrerajoja rikkovalla tyylillään kuulijakuntaa niin keikoilla, somessa kuin suoratoistopalveluissa. Ahkerasti keikkaillut Käärijä on esiintynyt loppuunmyydyillä klubikeikoilla ympäri Suomen. Käärijä voitti vuoden 2023 Uuden Musiikin Kilpailun ylivoimaisella äänivyöryllä, ja valikoitui Suomen Euroviisuedustajaksi Cha Cha Cha -kappaleellaan. Cha Cha Cha -kappale on rikkonut ennätyksiä julkaisupäivästään saakka. Nyt kappale on striimannut triplaplatinaa yli 15 miljoonalla striimillä. Toukokuussa järjestettävä Helsingin jäähallin ikärajaton konsertti tulee olemaan artistin kotiinpaluukeikka suoraan Liverpoolista.

Käärijä – It’s crazy, it’s party
Black Box, Helsingin Jäähalli
La 20.5.2023
Ovet klo 18.00
Konsertti on ikärajaton

Liput alk. 49,90€ + tilausmaksut (alk. 1,50€ Lippu.fi)

Lataa promokuva täältä.

Käärijä:
Instagram
TikTok
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/kaarija

Lisätiedot:
Jaana Kapanen / Warner Music Live
jaana.kapanen@warnermusic.com

Promoottori:
Mikko Korpi / Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com