11.4.2023
IT’S CRAZY, IT’S PARTY – KÄÄRIJÄ JÄÄHALLIN BLACK BOXIIN TOUKOKUUSSA 

Toukokuussa Suomea Liverpoolin Euroviisuissa edustava ja koko Euroopan Cha Cha Cha -hitillään hurmannut Käärijä valloittaa Helsingin Jäähallin Black Boxin takuuvarmalla paidattomalla megashowllaan lauantaina 20. toukokuuta. Kyseinen Helsingin jäähallin konsertti tulee olemaan artistin kotiinpaluukeikka suoraan Liverpoolista. Liput Black Boxin keikalle tulevat myyntiin torstaina 13.4. klo 9 Lippupisteessä.

Huikeeta päästä nousemaan legendaarisen Nordiksen lavalle. Luvassa on varmasti yllätyksellinen, energinen ja ennen kaikkea hauska show. Toivon että mahdollisimman moni pääsisi paikalle jakamaan tämän huikean kokemuksen kanssani. Ja minulle on erityisen tärkeää, että myös perheen pienimmätkin pääsevät mukaan näihin karkeloihin. Nähdään toukokuussa! It’s crazy it’s party, Käärijä kertoo.

Pottatukkainen Käärijä on kerännyt omintakeisella ja genrerajoja rikkovalla tyylillään kuulijakuntaa niin keikoilla, somessa kuin suoratoistopalveluissa. Ahkerasti keikkaillut Käärijä on esiintynyt loppuunmyydyillä klubikeikoilla ympäri Suomen. Käärijä voitti vuoden 2023 Uuden Musiikin Kilpailun ylivoimaisella äänivyöryllä, ja valikoitui Suomen Euroviisuedustajaksi Cha Cha Cha -kappaleellaan. Cha Cha Cha takoi ennätyksiä jo ensimmäisenä päivänä julkaisustaan, kun kappale rikkoi UMK-kilpailukappaleiden ensimmäisen päivän striimiennätyksen 147 000 striimillään. Nyt kappale on striimannut triplaplatinaa yli 12 miljoonalla striimillä.

Käärijä – It’s crazy, it’s party
Black Box, Helsingin Jäähalli
La 20.5.2023
Ovet klo 18.00

Liput alk. 49,90€ + tilausmaksut (alk. 1,50€ Lippu.fi)

Liput tulevat myyntiin torstaina 13.4. klo 9 Lippupisteessä.
Konsertti on ikärajaton. Permannolla rajattu anniskelualue.

Konsertin lippujen ennakkomyynti on alkanut tänään tiistaina 11.4. klo 10 yksinoikeudella vain Veikkauksen Etuasiakkaille. Lue lisää osoitteesta www.veikkaus.fi/edut

Lataa promokuva täältä.

Käärijä:

Facebook
Spotify
warnermusic.fi/kaarija

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

Promoottori:
Mikko Korpi / Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com