19.1.2023
KÄÄRIJÄ PISTI HISTORIAN KIRJAT UUSIKSI – ILMIÖMÄINEN STARTTI UMK-KAPPALEELLE

Käärijän eilen julkaistu single Cha Cha Cha rikkoi ennätyksiä jo ensimmäisenä päivänä julkaisustaan. Kappale rikkoi UMK-kilpailukappaleiden ensimmäisen päivän striimiennätyksen 147 000 striimillä. Kappale ylsi huimasti Spotifyssa TOP50-listan 2. sijalle. Video keräsi katseluita YouTubessa julkaisupäivän aikana 225 000 katselukertaa ja Yle Areenassa peräti 500 000 toistoa.

Käärijä nähdään myös ensimmäistä kertaa Tavastialla perjantaina 9.6.2023. Luvassa on takuuvarma paidaton megashow! Liput tulevat myyntiin perjantaina 20.1.2023 klo 09 Tiketissä. Osta liput tästä.

– Kyllähän tämä maistuu! Vähän jäi toki hampaankoloon että ei oltu ykkösenä mutta enköhän tästä selviä, Käärijä naurahtaa.

– Osasin odottaa että biisi toimii jengille mutta en mä ihan tämmöstä myllyä osannut odottaa. Ei voi kyllä valittaa. En hirveesti kiittele, mutta nytten on pakko kiittää. Olen saanut niin paljon ihania viestejä sadoilta ihmisiltä, että tässä ihan herkistyy. It’s crazy, it’s party, Käärijä keroo.

Tämän pottatukkaisen herrasmiehen energialla lämmittäisi vaikka koko Etelä-Suomen talot talven ajaksi, ja tämä tullaan varmasti huomaamaan helmikuun show’ssa. Ja artisti lupaileekin, että luvassa on jotain sekopäistä ja unohtumatonta. Käärijä ei mielellään lokeroidu tiettyyn genreen, vaan luo monipuolista ja mielenkiintoista omaa tyyliä ottamalla vaikutteita häntä inspiroivista soundeista.

Uuden Musiikin Kilpailun voittaja ja Suomen seuraava Euroviisuedustaja valitaan 25.2.2023 Turun Logomon UMK23-tapahtumassa. Finaalilähetys nähdään ja kuullaan suorana Yle TV1:ssä, Yle Areenassa, Radio Suomessa ja Yle X3M:llä.

Käärijä:
Instagram
Facebook
TikTok
Spotify
warnermusic.fi/kaarija

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

Keikat:
Mikko Korpi / Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com