9.9.2022
ERIKA VIKMANILTA ODOTETTUA UUTTA MUSIIKKIA – KAPPALE KUULLAAN KIKKA!-ELOKUVAN TUNNUSBIISINÄ

Diskopopin ehdoton kuningatar Erika Vikman julkaisi tänään uuden singlen Kateus. Kappale on sanoitettu ja sävelletty yhdessä Janne Rintalan kanssa ja sen on tuottanut Mika Laakkonen. Kappale kuullaan 12. lokakuuta ensi-iltansa saavan Kikka!-elokuvan tunnusbiisinä ja siihen on julkaistu myös musiikkivideo. Erika kuvailee kappaletta näin:

-Kun minulta pyydettiin laulua Kikka-elokuvaan, en epäröinyt hetkeäkään. Tunsin, että tämä kunniatehtävä kuuluu minulle. Teimme tämän voimabiisin, joka sopii yhtälailla minun kuin Kikankin elämään. Kappale kertoo siitä, kuinka tärkeää on uskoa itseensä ja luottaa omaan voimaansa, kateuden, juorujen, säälin ja selkääntaputtelijoiden valtaamassa maailmassa.

Kappaleen ensiesitys kuullaan tänään perjantaina Helsingin Olympiastadionilla, jossa Erika esiintyy ennen Antti Tuiskun Bailantai-konserttia. Syksyllä Vikman keikkailee ahkerasti ympäri Suomen. Katso syksyn keikkalistaus alta:

Erika Vikman syksy 2022
Pe 21.10. Sokos Hotel Kimmel, Las Palmas, Joensuu
La 22.10. Kapakanmäki, Tuulos
La 29.10. Kylpylähotelli Peurunka, Laukaa
Pe 04.11 Sawohouse Underground, Kuopio
La 05.11. Baltic Princess, Turku
La 12.11. Kankaanpään Tori, Move Areena, Kankaanpää
Pe 18.11. Tulisuudelma, Vantaa
La 19.11. Pakkahuone, Tampere
Pe 25.11. Apollo Live Club, Turku
La 26.11. Ikaalinen Spa, Ikaalinen
Pe 02.12. Möysän Musaklubi, Lahti
La 03.12. Rytmikorjaamo, Seinäjoki
Ma 05.12. Hotelli Waltikka, Valkeakoski
Ke 07.12. Baltic Princess, Turku
Pe 09.12. Piste, Ruka
La 10.12. Tuiskula, Nivala
Ke 14.12. Silja Serenade, Helsinki
La 17.12. Aino Areena, Järvenpää

Tarkemmat lisätiedot ja paikkakuntakohtaiset lipunmyyntitiedot osoitteesta: warnermusic.fi/erikavikman

Suomenkielistä diskopoppia esittävä Erika Vikman nousi koko kansan suosioon Cicciolina-kappaleellaan sekä menestyksellään Uuden Musiikin Kilpailussa. Vikman nauttii raja-aitojen kaatamisesta niin musiikissaan kuin muillakin elämänalueillaan. Kappaleet tehdään pilke silmäkulmassa, mutta syvyyttäkin löytyy ja kappaleiden teksteissä käsitellään vakaviakin teemoja. Erika Vikman -nimeä kantava, platinaa myynyt debyyttialbumi julkaistiin syksyllä 2021. Vikman nähdään tänä syksynä supersuositussa Vain elämää -ohjelmassa.

Erika Vikman:
Facebook
Instagram

Spotify
warnermusic.fi/erikavikman

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Keikat:
Mikko Korpi / Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com