25.5.2022
AHTI PALAA ITSEVARMUUTTA NOSTATTAVALLA BIISILLÄ MUKANA MYÖS COSTI

Vaikuttavista lyriikoista tuttu AHTI julkaisee uuden singlen Stara feat. Costi 27. toukokuuta. Kappale on itsevarmuutta ja itseluottamusta nostava biisi. Sinkun yhteydessä julkaistaan myös näyttävä etelän lämmössä kuvattu musiikkivideo.

Olin once again ajamassa Tommi Kaukuan kellaristudioon tekee musaa, ja mul tuli autossa toi kertsimelodia päähän. Kirjotin siin sit kertosäkeen ja oman verseen, jonka jälkeen tuli fiilis, et Costi sopis tähän täydellisesti. ”Baby mä oon stara”: Tää biisi on ehkä enemmän tällänen itseluottamusta ja itsevarmuutta buustaava biisi, kun ylimielistä leijumista, AHTI kertoo.

YleX läpimurtolistauksen yleisösuosikiksi vuonna 2020 valittu AHTI noteerattiin Youtubesta miljoonia katselukertoja keränneiden Maanantai sessarit -videoiden myötä. AHTI julkaisi myös viime vuonna hitiksi nousseen Matkustaja feat. Aksel Kankaanranta –kappaleen, joka on ylittänyt platinarajan.

Lataa promokuvat tästä!
Kuvaaja: Jjohanness

AHTI:
Instagram
TikTok
Youtube
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Arsalan Azizi / Warner Music Live
arsalan.azizi@warnermusic.com