11.4.2022
J. KARJALAISEN UUSI SOULAVARIS-ALBUMI SUORAAN LISTAYKKÖSEKSI!

J. Karjalainen juhlisti syntymäpäiviään perjantaina 1. huhtikuuta julkaisemalla uuden Soulavaris-albumin sekä soittamalla loistavia arvioita saaneen keikan loppuunmyydyssä Helsingin jäähallissa. Suomen arvostetuimpiin laulaja-lauluntekijöihin lukeutuvan J. Karjalaisen juhlat näyttävät jatkuvan, sillä tuore albumi nousi suoraan virallisen albumilistan kärkeen. Lisäksi loppuvuodelle on luvassa vielä 21 esiintymistä sisältävä Soulavaris– konserttisalikiertue. Albumilistan paalupaikka on J. Karjalaiselle tuttu: miehellä on useita listaykkösiä ja myös Soulavariksen edeltäjä Sä kuljetat mua (2018) nousi suoraan albumilistan kärkeen.

Väinö Karjalaisen tuottama, äänittämä ja miksaama Soulavaris sisältää kymmenen J. Karjalaisen säveltämää ja sanoittamaa kappaletta. Levyllä musiikin orkestroinnista ei vastaa ainoastaan yksi kiinteä kokoonpano vaan soittajisto vaihtelee kappaleittain. Levyllä soittavat J. Karjalaisen lisäksi Abdissa ”Mamba” AssefaMouhamadou L. ”Malang” CissokhoPekka GröhnJanne HaavistoKeimo Hirvonen, Väinö Karjalainen, Mikko Lankinen, Tom NymanAnssi NykänenMiikka PaatelainenTuomo PrättäläMitja ”Polaroid Slim” Tuurala ja Tommi Viksten.

Soulavaris-konserteissa J. Karjalaisen kanssa soittaa hänen viimeisimmillä levyilläänkin kuultu yhtye: Mikko Lankinen (kitara), Tom Nyman (basso), Janne Haavisto (rummut) ja Pekka Gröhn (kosketinsoittimet).

Katso kiertueen päivät ja paikkakunnat täältä

Lue lisää J. Karjalaisesta täältä.

Lataa promokuva täältä!
Kuvaaja: Tero Ahonen

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Ramona Forsström / Warner Music Finland
ramona.forsstrom@warnermusic.com

Kiertueen promoottori:
Samppa Hartikainen / Warner Music Live
samppa.hartikainen@warnermusic.com