4.4.2022
J. KARJALAINEN KATTAVALLE KONSERTTISALI-KIERTUEELLE SYKSYLLÄ

Viime perjantaina uuden Soulavaris-albumin julkaissut ja loppuunmyydyssä Helsingin jäähallissa esiintynyt J. Karjalainen lähtee lokakuussa Soulavaris -konserttisalikiertueelle. Kuopion Musiikkikeskuksesta 28. lokakuuta alkava ja Helsingin Kulttuuritalolle 11. joulukuuta päättyvä kiertue käsittää yli 20 konserttia ympäri Suomen.

Väinö Karjalaisen tuottama, äänittämä ja miksaama Soulavaris-albumi sisältää kymmenen J. Karjalaisen säveltämää ja sanoittamaa kappaletta. Levyllä musiikin orkestroinnista ei vastaa ainoastaan yksi kiinteä kokoonpano vaan soittajisto vaihtelee kappaleittain. Levyllä soittavat J. Karjalaisen lisäksi Abdissa ”Mamba” Assefa, Mouhamadou L. ”Malang” Cissokho, Pekka Gröhn, Janne Haavisto, Keimo Hirvonen, Väinö Karjalainen, Mikko Lankinen, Tom Nyman, Anssi Nykänen, Miikka Paatelainen, Tuomo Prättälä, Mitja ”Polaroid Slim” Tuurala ja Tommi Viksten.

Soulavaris-konserteissa J. Karjalaisen kanssa soittaa hänen viimeisimmillä levyilläänkin kuultu yhtye: Mikko Lankinen (kitara), Tom Nyman (basso), Janne Haavisto (rummut) ja Pekka Gröhn (kosketinsoittimet). J. Karjalaisen edellinen konserttisalikiertue toteutettiin syksyllä 2019, jolloin liki loppuunmyydyn kiertueen konserteissa vieraili yli 14 000 vierasta.

Lue lisää J. Karjalaisesta täältä.

J. Karjalainen
Soulavaris -konserttisalikiertue 

Pe 28.10. Kuopio, Musiikkikeskus
La 29.10. Iisalmi, Kulttuurikeskus
Su 30.10. Kuhmo, Kuhmo-talo
Pe 4.11. Kokkola, Kampushalli
La 5.11. Oulu, Madetojan sali
Su 6.11. Ylivieska, Akustiikka
La 12.11. Hämeenlinna, Verkatehdas
Su 13.11. Järvenpää, Järvenpää-talo
Pe 18.11. Kouvola, Kuusankoskitalo
La 19.11. Imatra, Kulttuuritalo Virta
Su 20.11. Jyväskylä, Kaupunginteatteri
Pe 25.11. Seinäjoki, Seinäjoki-sali
La 26.11. Tampere, Tampere-talo
Su 27.11. Pori, Promenadisali
Pe 2.12. Lahti, Sibeliustalo
La 3.12. Mikkeli, Mikaeli
Su 4.12. Savonlinna, Savonlinnasali
To 8.12. Turku, Logomo
Pe 9.12. Hyvinkää, Hyvinkääsali
La 10.12. Espoo, Tapiolasali
Su 11.12. Helsinki, Kulttuuritalo

Liput alk. 39,00€
Lisätiedot www.warnermusiclive.fi/jkarjalainen

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Ramona Forsström / Warner Music Finland
ramona.forsstrom@warnermusic.com

Kiertueen promoottori:
Samppa Hartikainen / Warner Music Live
samppa.hartikainen@warnermusic.com