25.2.2022
AHTI JULKAISI UUDEN SINGLEN GOOSE TÄNÄÄN PERJANTAINA

Nuori porvoolaislähtöinen artisti AHTI julkaisi uuden singlen Goose tänään perjantaina! Nopeasta flowstaan, Maanantaisessarit Youtube-sarjasta ja Matkustaja -hitistä tunnetun AHTI:n tuore single tuo esiin artistin taitoja kirjoittajana sekä räppärinä.

Uuden singlen on tuottanut Tommi Kaukua ja SMU. Kirjoittajana on toiminut AHTI. Kappaleessa AHTI kuvailee miten töitä tekemällä unelmia voi saavuttaa. Ja myöskin sitä, miten hän itse on kokenut lämmön tunnetta tänä talvena enemmän kuin aiempina talvina.

-Kirjotin tän kappaleen yhtenä talven kylmimmistä päivistä. -20°C pakkasessa laitoin talvitakin päälle ja se lämmitti.  Kappale kertoo, kuinka saavutan mun unelmia ja miten kehitystä voi huomata töitä tekemällä, AHTI kertoo.

Vuonna 2020 YleX läpimurtolistauksen yleisösuosikiksi valittu AHTI noteerattiin Youtubesta miljoonia katselukertoja keränneiden Maanantaisessarit -videoiden myötä. Viimeisin AHTI:n julkaisu Matkustaja feat. Aksel Kankaanranta ylittää pian platinarajan ja on saanut lämpimän vastaanoton kuuntelijoiden keskuudessa.

Kuuntele biisi täältä!

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: anni.jpeg

Seuraa AHTIa:
Instagram
TikTok
Youtube
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com