8.12.2021
VESALA JULKAISEE SYNTYMÄPÄIVÄNSÄ KUNNIAKSI TOTUUKSIA POPMUSIIKISTA EP:N

Perjantaina 40 vuotta täyttävä Vesala julkaisee syntymäpäivänsä kunniaksi Totuuksia popmusiikista -EP:n. Viisi uutta kappaletta sisältävän EP:n on tuottanut kokonaisuudessaan Jurek, jonka kanssa Vesala työstää ensi vuonna julkaistavaa kolmatta sooloalbumiaan:

”Eläköön elämä ja musa! Vaikeinta on antaa musiikin syntyä vapaasti arvostelematta ideoita ja unohtaa sekä itsensä että muiden odotukset. Tässäpä niitä hedelmiä, jotka eivät päädy ensi vuonna julkaistavalle albumille. Olisihan se sääli jättää näitä pöytälaatikkoon! Totuuksia popmusiikista EP:llä on vaikutteita trash-metallista ja teknosta M.A. Nummiseen, ränttäystä misogyniasta ja perässähiihtäjien valituksesta sekä ihan vaan hauskanpitoa. EP sisältää myös yhden saneludemon puhelimestani. Sille on annettu vähän lisäelämää tuotannon muodossa, mutta ei niin paljoa, että se tulisi valmiiksi, ja niin on hyvä.”

Vesala kuuluu Suomen arvostetuimpiin ja seuratuimpiin artisteihin. Hänen musiikkinsa on erityinen yhdistelmä taiteellista tinkimättömyyttä sekä koko kansan tavoittavia pophittejä radio- ja suoratoistopalveluiden soitetuimpien kappaleiden listoilta. Viimeisin single Pahanilmanlinnut julkaistiin lokakuussa ja siihen on tehty musavideo yhdessä ensi vuonna julkaistavan Supermarsu 2 -elokuvan kanssa, katso video täältä.

Vesala 40 -juhlakiertue huipentuu ensi viikolla Helsingin Savoy -teatteriin ja Lahden Sibeliustalolle. Katso ajankohtainen keikkalista täältä.

Vesala – Totuuksia popmusiikista (EP) 
1. Pulkka
2. Kunnioitus
3. Totuuksia popmusiikista
4. Sanelu05 23.6.2015
5. Ikääntyvä popmuusikko tekee yhteistyötä sinfoniaorkesterin kanssa

Lataa Vesalan promokuva täältä!
Kuvaaja: Viivi Huuska

VESALA:
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/vesala

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com