6.10.2021
VESALA TÄYTTÄÄ JOULUKUUSSA 40 VUOTTA – JUHLISTAA SITÄ AINUTLAATUISELLA KONSERTTISALIKIERTUEELLA

Viime perjantaina uuden singlen Pahanilmanlinnut julkaissut ja Suomen menestyneimpiin artisteihin kuuluva Vesala täyttää joulukuussa 40 vuotta. Tämän kunniaksi artisti lähtee VESALA 40 -juhlakiertueelle, joka pitää sisällään seitsemän konserttisalia ympäri Suomen:

Ajateltiin synttäreiden kunniaksi järjestää kunnon juhlat. Setissä on paitsi menobiisejä, myös herkkiä helmiä ja kaikkea ylijuhlavaa Finlandiasta Elegiaan. Tullaan musisoimaan koko yhtyeen voimalla ja täältä treenikseltä jo huikkailen terveisiä, että kaikki ovat aika riemuissaan päästessään soittamaan koko arsenaalilla yleisölle. Kyseessä on siis kaikenkattavat synttärit vähän niin kuin juhlapuheista jatkohumuun!” – Vesala

Emma Gaalassa 2020 omalla Hartwall Arena -keikallaan Vuoden Live Emman voittanut Vesala kuuluu Suomen arvostetuimpiin ja seuratuimpiin artisteihin. Hänen musiikkinsa on erityinen yhdistelmä taiteellista tinkimättömyyttä sekä koko kansan tavoittavia pophittejä radio- ja suoratoistopalveluiden soitetuimpien kappaleiden listoilta. Vesala valmistelee tällä hetkellä kolmatta sooloalbumiaan, jonka ensimmäinen single Kysy mua ulos julkaistiin kesäkuussa.

Taiteen monilahjakkuutena tunnettu Vesala on palkittu lukuisilla arvostetuilla taiteen palkinnoilla, kuten Juha Vainio -palkinnolla vuonna 2016, ensimmäisenä naisena Reino Helismaa -sanoittajapalkinnolla keväällä 2019, musiikin valtionpalkinnolla syksyllä 2019 ja Setlementtiliiton Alli Trygg -tunnuspalkinnolla syksyllä 2020. Lisäksi hän on ainoa nainen, joka on ollut ehdolla sekä Emma- että Jussi-palkinnon saajaksi.

VESALA 40 -JUHLAKIERTUE
La 20.11. Hyvinkää, Hyvinkääsali
Ke 24.11. Espoo, Sellosali
La 27.11. Oulu, Madetojan sali
Su 28.11. Kuopio, Musiikkikeskus
Ti 7.12. Tampere, Tampere-talo
To 16.12. Helsinki, Savoy
Pe 17.12. Lahti, Sibeliustalo

Konsertit klo 19.00
Lipunmyynti alkaa perjantaina 8.10. klo 10
Katso paikkakuntakohtaiset lipunmyyntitiedot www.warnermusiclive.fi/vesala

Lataa Vesalan promokuva täältä
Kuvaaja: Viivi Huuska

VESALA:
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/vesala

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com