28.7.2021
ERIKA VIKMAN JULKAISEE DEBYYTTIALBUMINSA 20.8.

Suuressa nosteessa oleva Erika Vikman julkaisee odotetun debyyttialbuminsa Erika Vikman perjantaina 20.8. Albumi on nyt ennakkotilattavissa Levykauppa ÄX:ssä. Erika Vikman on työstänyt albumiaan Mökkitie Recordsin biisintekijöiden kanssa.

Olen todella innoissani, että pääsen vihdoin julkaisemaan kauan odotetun debyyttialbumini. Albumi kiteyttää sen, kuka olen ja mitä sanottavaa minulla on. Olemme hioneet albumia kaikessa rauhassa niin, että voimme seistä ylpeänä sen takana. Albumi henkii tyylilleni ominaisesti menneitä aikoja, mutta on kiinni sopivasti myös tässä päivässä. Toivon, että rankan vuoden jälkeen albumi tuo iloa, vapauden tunnetta ja ripauksen syntiä kuulijoidensa elämään, Erika Vikman

Albumin levyjulkkareita juhlistetaan lauantaina 21. elokuuta Helsingin Tavastialla kahden keikan voimin. Liput nyt myynnissä Tiketissä.

ERIKA VIKMAN KESÄ 2021 
To 29.07. Viking Gabriella, Helsinki-Kotka
Pe 30.07. Apianiemi, Valkeakoski
La 31.07. Qstock, Oulu
Pe 06.08. Sampea ja Samppanjaa, Varkaus
La 07.08. Järvenpää Soi, Järvenpää
La 07.08. Summerdance, Peräseinäjoki
Pe 13.08. Seinäjoen Vauhtiajot, Seinäjoki
La 14.08. Koria Roll, Koria
Pe 20.08. Uittamon Paviljonki, Turku
La 21.08. Tavastia, Helsinki
La 21.08. Tavastia, Helsinki
Pe 27.08. Tahko Beer Festival, Tahko
La 28.08. Saaristo Open, Kaarina
La 28.08. Festivaali, Tampere
Katso ajantasainen keikkalistaus Warner Music Liven nettisivuilta.

Erika Vikman nousi koko kansan suosioon nyt jo platinarajan ylittäneellä Cicciolina -kappaleellaan sekä huikealla menestyksellään viime vuoden Uuden Musiikin Kilpailussa. Myös viime syksynä julkaistu Syntisten pöytä saavutti poikkeuksellisen suuren suosion. Platinarajan ylittänyt kappale pysytteli pitkään Suomen Spotifyn top50 -listalla ja kappaleen musiikkivideota on katsottu Youtubessa jo yli 4 miljoonaa kertaa.

Erika Vikman:
Facebook
Instagram
Spotify
warnermusic.fi/erikavikman

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Keikat:
Mikko Korpi / Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com