20.2.2019
BENJAMININ HITIT SAAVAT JATKOA – UUSI SINGLE PERJANTAINA!

Benjaminin hittisinglet saavat odotettua jatkoa, kun hänen uusi singlensä Tanssin yksin julkaistaan 22. helmikuuta.

Kappaleessa on positiivista voimaa yhdistettynä melankoliaan, tanssittavuuteen ja “pieneen kreiseilyyn”. Biisi on tarinallisesti jatkumoa edeltäjälleen, Juon sut pois -sinkulle. Tanssin yksin kertoo omakohtaisen tarinan siitä, kuinka eron jälkeen tajuaa, että voi olla onnellinen ja oppia elämään elämää ilman toista vierellä.

Tanssin yksin -biisissä myönnän että on vaikeaa, mutta silti tiedän että tulen olevani better than ever. Se kertoo myös itsensä arvostamisesta ja oman arvon tunnistamisesta, Benjamin sanoo.

Biisiä ovat Benjaminin lisäksi olleet kirjoittamassa Neea Jokinen, Joonas Keronen ja Atso Soivio, joista viimeksi mainittu on tuottanut kappaleen.

Benjamin nähdään kevään aikana kiertueella, jonka kaikki keikat voi tsekata täältä!

Aiemmin englanninkielistä poppia esittänyt Benjamin teki elokuussa näyttävän paluun ensimmäisellä suomenkielisellä kappaleellaan, suoraan Spotifyn ykköseksi nousseella singlellä Naarmuja feat. IBE. Nyt jo lähes platinaa striimanneen kappaleen seuraaja Juon sut pois ilmestyi marraskuussa. Myös toinen single pysytteli viikon Spotifyn kärjessä ja lähentelee myös striimeillään platinarajaa.

Seuraa Benjaminia somessa: 
Instagram
Facebook
Twitter

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat: 
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com