Benjamin

Benjamin-simeliussimelius-2-2016-8149_2

Nousevan suomalaisen 19-vuotiaan supertähden Benjaminin uusi single Body julkaistiin maaliskuun alussa. Kappale esitteli entistä aikuisemman ja rohkeamman Benjaminin. Biisi antoi hyvin osviittaa Benjaminin debyyttialbumista Fingerprints, joka julkaistiin 15. huhtikuuta. Albumi nousi Espanjassa julkaisuviikollaan valtakunnallisen albumilistan sijalle 3, joka on korkein sijoitus, jonka suomalainen artisti on Espanjassa koskaan saanut. Kotimaassakin albumi otettiin vastaan erittäin hyvin ja keikkakalenteri onkin ollut täynnä keikkoja niin Suomessa kuin Espanjassakin.

Viime vuonna Benjamin esiintyi Espanjassa lähes kymmenen kertaa, muun muassa maan suurimpien starojen ja maailmantähtien rinnalla keväällä Primavera Pop -tapahtumassa Madridissa ja Barcelonassa sekä loppuvuodesta 15 000 ihmisen edessä Coca Cola Music Experience -konsertissa Madridissa.

Benjaminilla on Espanjassa jo paljon faneja: kirkuvien teinien laumat seurasaavat kadulla, ihmiset pysäyttelevät kuviin, nimmaritilaisuudet kestävät tuntikausia ja keikoilla eturivit ovat täynnä itkeviä tyttöjä. Innokkaimmat ihailijat päivystävät yötä päivää hotellien ulkopuolella.

Tulevaisuus näyttää hyvältä isojen tv-esiintymisten ja uusien kappaleiden kirjoittamisen myötä. Vaikka ura on lähtenyt vauhdilla nousuun, tuntuu siltä että tämä kaikki on vasta alkua…

Instagram

Twitter

Youtube

Facebook

Keikat

— Keikkatauko —

Yhteystiedot

Keikkamyynti

 • Kimmo Sundström
  Email
  040 8650130

Tuotanto

 • Janne Tamminen
  Email
  040 058 8510

Haastattelupyynnöt

 • Aino-Kuutamo Uusitorppa
  Email
  +358 10 8417 538