5.4.2024
MARKKINOINNIN MONIOSAAJA JIMI RANTANEN WARNER MUSIC LIVEN MARKETING MANAGERIKSI 

Jimi Rantanen on nimitetty Warner Music Liven Marketing Manageriksi. Hän aloittaa uudessa toimenkuvassaan maanantaina 8. huhtikuuta ja raportoi Warner Music Liven johtajalle Ville Ahtiaiselle.

Jimi Rantasella on kymmenen vuoden kokemus tapahtuma-alalta. Hän siirtyy Warner Music Livelle Lippu.fi:ltä, jossa työskenteli markkinoinnin parissa reilut seitsemän vuotta. Viimeisimmät kaksi ja puoli vuotta Jimi toimi Lippu.fi:n livetapahtumien markkinointipäällikkönä. Myös keikkapaikat ovat tulleet tutuiksi, sillä Jimi työskenteli aikoinaan Sony Livellä keikka- ja kiertuetuotantojen tuottajana sekä kiertuemanagerina.

Live on merkittävässä roolissa artistien urilla, joten on mieletöntä päästä näin kovaan tiimiin auttamaan heitä onnistumaan tavoitteissaan. Tulen uudessa toimenkuvassani panostamaan muun muassa luoviin ratkaisuihin sekä lujittamaan eri tiimien ja sidosryhmien välistä yhteistyötä, Jimi Rantanen sanoo.

Mahtavaa saada Jimi osaksi joukkoamme. Hänen vankka ammattitaitonsa ja luovuutensa tukevat strategiaamme toimia alan parhaana ohjelmatoimistona ja markkinajohtajana. Jimi tuo mukanaan tuoreita näkemyksiä, jotka varmasti auttavat meitä ja artistejamme erottautumaan markkoinilla. Odotan innolla, että pääsemme toteuttamaan yhdessä mahtavia projekteja, Warner Music Liven johtaja Ville Ahtiainen jatkaa.

Suomen suurimman kotimaisen musiikin ohjelmatoimiston Warner Music Liven rosteriin kuuluvat muun muassa Kaija KooJenni VartiainenVesalaEllinooraArttu Wiskari, BEHMCledos, ABREUKäärijäErika VikmanAliisa SyrjäAhtiEtta, J. KarjalainenSuvi TeräsniskaIsac ElliotErin ja Blind Channel.

Katso kaikki artistit www.warnermusiclive.fi.

Lisätiedot:
Warner Music Finland, Aino-Kuutamo Uusitorppa
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com