1.3.2024
TUPE. NOUSI YLEX LÄPIMURTO 2024 -LISTALLE – UUSI SINGLE ELLI ULKONA NYT

YleX Läpimurto 2024 -listalle noussut ja viime vuonna kahdella singlellään (MTV3 ja Puhu pahaa) kultaa striimannut Tupe. julkaisi tänään uuden singlen Elli yhdessä indie-poplupaus Vepun kanssa. Kuuntele kappale täältä. Tupe on tehnyt kappaleen yhdessä Vepun, Mikael Laurentin ja Aaro630:n kanssa. Sen inspiraationa on ollut hänen läheisensä kokemus:

– TikTokin ennakkosoundiin tuli yli tuhat videota ennen kappaleen julkaisua ja monet ovat jakaneet siellä rohkeasti omia tarinoitaan. Toivon, että tämän biisin lyriikat saa ihmiset myös kiinnittämään huomiota omiin läheisiinsä. Aina kaikki ei ole niinkuin ulospäin näyttää, Tupe sanoo.

Tupe. vakuuttaa tarinallisella kerronnallaan, johon yhdistyy elementtejä niin räpistä kuin popistakin. Omakustanteisesti musiikkia useamman vuoden ajan julkaissut artisti teki levytyssopimuksen costeen perustaman Tuhma Musicin kanssa alkuvuodesta 2023. Hän on julkaissut sen jälkeen useamman singlen, jotka ovat nousseet Spotifyn Top 50-listalle. Tupe. viimeistelee parhaillaan debyyttialbumiaan, joka julkaistaan vielä ennen kesää.

Lataa Tupen ja Vepun promokuva täältä.
Kuvaaja: Vihtori Valkama

Tupe.
TikTok
Instagram
Spotify
warnermusic.fi/tupe.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com 

Keikkamyynti:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com

Mikko Varjamo / Warner Music Live
mikko.varjamo@warnermusic.com