19.1.2024
VIIVI WARNER MUSIC LIVELLE

Emma Gaalassa vuoden tulokkaana 2022 palkittu VIIVI on siirtynyt Warner Music Liven edustukseen. Artistin keikkoja myy jatkossa Mikko Varjamo!

Ihan mahtava fiilis päästä osaksi Warner Music Liveä ja Mikko Varjamo on huippu ammattilainen, VIIVI hehkuttaa.

VIIVI on lyhyessä ajassa raivannut tiensä suomalaisen pop-kentän kärkeen. Artistin musiikin ytimessä on väkevä ja erottuva laulutulkinta, vahvan tarttumapinnan omaavat tekstit ja mahtipontiset kertosäkeet. Suursuosiota niin suoratoistopalveluissa kuin radiolistoilla nauttiva VIIVI tunnetaan muun muassa jättihiteistään Lääke, USA ja Hyväuskoinen, jotka löytyvät artistin tuplaplatinarajan ylittäneeltä Parisuhdehautausmaa-debyyttialbumilta. VIIVIn menestystarina näkyi 2023 vahvasti radiolistalla artistin noustessa JVG:n kanssa julkaistulla Mitä näil korteil saa? ja Robin Packalenin kanssa duetoidulla Ihana kipu -kappaleilla listan 1. sijalle. Kolminkertaisen platinarajan rikkonut Ihana kipu debytoi myös singlelistan ykkösenä ja rikkoi vuosikymmenen päiväkohtaisen striimiennätyksen.

Warner Music Liven rosteriin kuuluvat muun muassa Käärijä, PMMP, Cledos, Isac Elliot, BEHM, Mouhous, Pikku G, Mikael Gabriel, AHTI, Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Ellinoora, Arttu Wiskari, ABREU, J. Karjalainen, Suvi Teräsniska, Samuli Edelmann, Reino Nordin, Etta, Maija Vilkkumaa sekä Ida Paul & Kalle Lindroth.

VIIVI:
Instagram
Tiktok
Facebook
Spotify
warnermusiclive.fi/viivi

Keikat:
Mikko Varjamo / Warner Music Live
+358 407055709
mikko.varjamo@warnermusic.com