5.1.2024
AKI TYKKI KONSERTOI HELSINGIN ALEKSANTERIN TEATTERISSA HUHTIKUUSSA

Happoradion keulakuvana tunnetuksi tullut Aki Tykki valloittaa Helsingin Aleksanterin teatterin keskiviikkona 24. huhtikuuta. Junantuomat-konsertti kuuluu laulaja-lauluntekijän kevään kiertueeseen, jonka muut keikkapäivämäärät julkaistaan myöhemmin. Spesiaalissa Junantuomat-konsertissa Tykkiä säestää hänen oman liveyhtyeensä lisäksi jousikvartetti Triosis+.

Ensimmäisen sooloalbuminsa 23. helmikuuta julkaiseva Tykki julkaisi tänään kappaleen Junantuomat. Junantuomat on tulevan albumin toinen julkaistu single, joista ensimmäinen Satulinna, Satumaa julkaistiin viime syksynä. Junantuomat-konsertissa kuullaan keväällä julkaistavan albumin uusia kappaleita sekä tuttuja aikasempia biisejä jousikvartetin säestämänä.

– Aleksanterin teatteri on yksi Suomen tunnelmallisimmista konserttisaleista ja on upeaa päästä konsertoimaan sinne myös soolomateriaalini kanssa. Oman supertaitavan liveyhtyeeni lisäksi saan mukaani lempiviulupiiparini eli kvartetti Triosis+:n. Siitä tulee hieno ilta!, Aki Tykki hehkuttaa.

Aki Tykki – Junantuomat-konsertti
Helsinki, Aleksanterin Teatteri
Ke 24.4.2024
Ovet klo 18.00

Liput alk. 39,00€ Lippu.fi
Liput myynnissä nyt!

Aki Tykki
Facebook
Instagram
Spotify

Keikat:
Mikko Korpi /Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com

Lisätiedot:
Ellen Vinkvist / Warner Music Live
ellen.vinkvist@warnermusic.com

Haastattelut:
Tara Kojonen / Promo Sapiens
tara@promosapiens.fi