20.12.2023
RAKASTETTU LAULAJA JONNA TERVOMAA WARNER MUSIC LIVELLE

Palkittu artisti Jonna Tervomaa on sainattu Warner Music Livelle. Artistin keikkoja myy jatkossa Mikko Varjamo.

-Mahtavaa päästä taas työskentelemään Mikko Varjamon kanssa välivuosien jälkeen. Yhteistyömme on alkanut vuosia sitten. Mikko tuntee musiikkini, arvostaa uraani ja näkee minut kirkkaasti tässä ajassa. Ennen uuden albumin ilmestymistä päästään tekemään vielä timanttisia Best Of -keikkoja. Aahhh!, Jonna Tervomaa kertoo.

Jonna Tervomaa kulkee omaa, vakuuttavaa polkuaan ja astuu aina yleisönsä eteen kuin elämänsä tärkeimpiin juhliin. Tervomaan työssä yhdistyvät energia ja herkkyys ainutlaatuisella tavalla. Radiosoitosta tutut laulut, kuten Rakkauden haudalla, Minä toivon ja Suljettu Sydän kestävät aikaa ja monipuolinen tuotanto pitää kuulijoita otteessaan, sekä löytää aina uusia faneja. Odotettu uusi albumi julkaistaan syksyllä 2024 (Sony Music Finland), ja seuraava single ilmestyy keväällä 2024. Ensi kesänä myös Jonna Tervomaan Suljettu Sydän -kiertue saa jatkoa, kun Tervomaan massiiviset klassikot tuodaan festivaaliyleisön eteen.

Lämpimästi tervetuloa Warner Music Livelle Jonna!

Jonna Tervomaa:
Facebook
Instagram
Spotify
warnermusiclive.fi/jonnatervomaa

Keikkamyynti:
Mikko Varjamo
mikko.varjamo@warnermusic.com

Levy-yhtiö:
Sami Rikala / Sony Music Finland
sami.rikala@sonymusic.com