20.12.2023
HITTIYHTYE KWAN PALAA KEIKKALAVOILLE ENSI KESÄNÄ!

2000-luvun alun hittiyhtye Kwan palaa esiintymislavoille ensi kesänä. Marikon ja Tidjânin perustama yhtye tullaan näkemään alkuperäiskokoonpanossaan noin kymmenellä kesäfestivaalilla. Ensimmäisinä julkaistut esiintymiset ovat Seinäjoen Vauhtiajoilla, Turun Slot Festivalilla, Kemin Satama Open Airissa sekä Porisperessä Porissa. Loput kesän 2024 esiintymiset julkaistaan myöhemmin.

– Olimme pyöritelleet paluun mahdollisuutta jo ennen koronaa, mutta sitten se jäi. Kunnes Jyrki 69 pyysi meitä vierailemaan omaan esitykseensä Vain elämää -ohjelmaan vuonna 2022. Silloin tajusimme, että meillä on yhä se sama energia ja fiilis tallella ja ryhdyimme tosissamme puuhaamaan paluuta. Odotamme tulevaa jo todella innolla – on mahtavaa päästä kirmahtamaan yksi kesä festarilavoilla!, Mariko sanoo.

– Fiilis on todella innostunut ja energinen. On hienoa päästä tutun livekokoonpanon kanssa keikoille ensi kesänä. Meillä on tarkoitus tuoda festareille kunnon liveshow, Tidjân jatkaa.

Marikon ja Tidjânin vuonna 2000 perustama Kwan nousi lyhyessä ajassa suursuosioon. Kwan julkaisi neljä studioalbumia, jotka poikivat yhtyeelle tuplaplatinalevyn, platinalevyn ja kultalevyn, sekä neljä Emma-palkintoa. Muun muassa Tainted Love, Shine, Unconditional Love ja Late -hiteistään tunnettu Kwan on saavuttanut Suomen virallisella listalla seitsemän Top 3 -sijaa. Suomen lisäksi yhtye keikkaili myös maailmalla, ja saavutti menestystä erityisesti Kreikassa. Vuonna 2008 yhtye ilmoitti jäävänsä luovalle tauolle, jonka jälkeen yhtyettä ei ole nähty esiintymislavoilla vuoden 2009 Euroviisukarsintoja ja Ylen vuoden 2014 We Want More -ohjelmaan liittynyttä esiintymistä lukuun ottamatta.

Kwan:
Facebook
Instagram
Spotify

Keikkamyynti:
Jake Hannula / ​​​​​​​Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com

Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com