1.12.2023
SAHANLAHDEN RANTAKEKKERIT VAKIINNUTTAA PAIKKANSA AIKUISTEN MUSIIKKITAPAHTUMANA

Sahanlahti Resort ja Warner Music Live järjestävät Rantakekkerit toisen kerran kolmepäiväisenä 12.-14.7.2024 Sahanlahden ranta-alueella. Sahanlahden Rantakekkerit lanseerattiin kesällä 2023 ja houkuttelivat paikalle niin veneilijöitä, vapaa-ajan asukkaita kuin seudun ihmisiä. Tapahtumapaikka on aivan Saimaan rannassa ja se on helposti saavutettavissa niin veneellä kuin autolla, mikä tekee siitä ainutlaatuisen yhdistettynä Sahanlahden uniikkiin miljööseen.

Perjantaina lavalle nousee ensimmäisenä Leavings-orkesteri solistinaan Timo Rautiainen. Leavings- orkesterin ja Timo Rautiaisen esiintymisessä Puumalassa yhdistyvät suomalaisten hyvin tuntemat legendaariset kappaleet ja Sulkavalta lähtöisin ja Etelä-Savossa asuneen Rautiaisen esiintyminen kotiseudun maisemissa. Toinen perjantain esiintyjä on Virve Rosti & Freeman & Menneisyyden Vangit. Tämän legendaarisen kokoonpanon kappalelistalla tullaan kuulemaan kaikki hitit.

Lauantaina estradille nousevat nuoremman polven esiintyjät sympaattinen Mikko Harju, joka nähtiin viime kesänä myös Sahan Verstaalla, sekä Tanssii tähtien kanssa, Tähdet Tähdet ja Vain Elämää -ohjelmissa nähty monipuolinen, suomalaisten rakastama Pete Parkkonen. Sunnuntaina Rantakekekkeri-viikonlopun kruunaa Vesterinen Yhtyeineen, jonka keikat ovat olleet viime aikoina loppuunmyytyjä. Yhtyeen laulaja Tero Vesterinen on tunnettu myös tv-ohjelma Elämäni biisin tähtiartistina.

Viime kesän tapaan legendaarinen dj. Harald pitää tanssiyleisön vauhdissa sekä perjantai- että lauantai-iltoina Rantamakasiinin lavalla.

Kesän 2024 Rantakekkereissä toimii kekkeri-isäntänä Sami Kuronen. Sami juontaa tapahtuman ja isännöi vip-aluetta. Samin mukaantulon myötä muutama vuosi sitten nähty tv-ohjelma Sami Kurosen makumatka Saimaalla tekee näyttävän paluun vip-alueella, kun Samin veli, kokki Pasi Kuronen, ja Ilkka Arvola valmistavat yhdessä illallisen Sahanlahden muun keittiötiimin kanssa.

Rantakekkerit saivat viime kesänä erinomaisen vastaanoton. Vieraat kehuivat tunnelmaa, esiintyjiä, riittävää määrää juomatarjoilupisteitä sekä muita toimivia fasiliteetteja. Hyvin menneen ensimmäisen tapahtuman innoittamana päätimme tehdä tapahtumasta osan kesäämme myös jatkossa, iloitsee Sahanlahden emäntä ja tapahtumavastaava Jaana Kuivalainen

Warner Music Liven Niina Jalonen kertoo myös artistien olleen tyytyväisiä tapahtuman puitteisiin. Useampi kesän 2023 artisti kertoi esiintymislavan maiseman olleen hienoin ikinä. Saimaan auringonlasku ja lämminhenkinen meininki tekivät vaikutuksen keikkalavoja ja festareita kiertäneisiin artisteihin.

Tapahtumaliput sekä ruokailu- ja majoituspaketit ovat nyt myynnissä!

Rantakekkerit, K-18
12.-14.7.2024, Sahanlahti Resort, Puumala
Liput alk. 49€ osoitteesta sahanlahtiresort.fi/rantakekkerit

Lisätiedot:
Jaana Kuivalainen / Sahanlahti Resortin Emäntä
jaana.kuivalainen@sahanlahtiresort.fi, 045 800 8422

Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com

Artikkelikuvassa Sami Kuronen sekä Sahanlahden isäntäpari.