23.11.2023
RAP-DUO ÖVERI WARNER MUSIC LIVELLE

Rap-duo Överi on sainattu Warner Music Livelle! Kokoonpanon keikkoja myy jatkossa Niko Kovasin ja Eetu Viitanen.

Parikymppisten Migen ja Oskarin muodostama duo Överi on suomalaisen rap-kentän kiinnostavin tulokas. Tyylikkäällä Komeetta-debyyttisinglellään skenen kiinnostuksen herättänyt Överi sainattiin vuoden 2020 aikana Etenee Recordsille ja tätä on seurannut useita julkaisuja. Kaksikon tuorein julkaisu on platinaa striimannut sekä vuoden 2023 kesähitiksi noussut Stadin puistot (feat. AHTI). Duon lisäksi kokoonpanoon kuuluu luottotuottaja Kim ”Chimbo” Mannila, jonka kanssa Mige ja Oskari ovat tehneet yhteistyötä jo usean vuoden ajan. Överin kiehtova soundi ja koukuttavat melodiat yhdistettynä kansainvälisiin biitteihin tekee siitä ehdottomasti seuraamisen arvoisen tulokkaan Suomen rap-kentällä!

Lämpimästi tervetuloa Warner Music Livelle Överi!

Lataa Överin promokuvat täältä.

Överi:
Instagram
TikTok
Spotify
warnermusic.com/överi

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Juulia Salmi / Warner Music Finland
juulia.salmi@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Niko Kovasin / Warner Music Live
niko.kovasin@warnermusic.com

Eetu Viitanen / Warner Music Live
eetu.viitanen@warnermusic.com