23.11.2023
ABREULTA PAKAHDUTTAVA UUSI SINGLE TÄNÄ PERJANTAINA

Kotimaisen pop-kentän kirkkaimpiin tähtiin lukeutuva ABREU julkaisee perjantaina pakahduttavan, kaipuun tunteeseen kietoutuvan uuden singlen Sulle tehty. Parhaillaan seuraavaa albumikokonaisuuttaan työstävä ABREU kirjoitti kappaleen Emma Johanssonin kanssa ja sen tuotannosta vastaa Atso Soivio.

– Sulle tehty on biisi, jonka kirjotussessiossa olin tippa linssissä heti alusta asti. Tekstissä on mielestäni kauniilla tavalla läsnä suuri kaipuu ja ikävä. Kappale kertoo ikuisesta rakkaudesta joka kestää, vaikka rakkauden kohde ei olisikaan enää läsnä, ABREU kertoo kappaleesta.

ABREUn viimeisimpiä julkaisuja ovat muun muassa kesän 2023 isoimpiin hitteihin lukeutuva, platinarajan rikkonut voimaannuttava Eilisen mä -single sekä Pihlajan kanssa julkaistu kultarajan rikkonut Sisko-yhteissingle. Kumpikin kappaleista nousi suoraan julkaisustaan Spotifyn kärkeen. Artisti kiertää parhaillaan Suomea syksyn keikkarundillaan vastustamattoman energisen lavashownsa siivittämänä.

ABREU
Instagram
Facebook
TikTok
Spotify
warnermusic.fi/abreu

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com