16.11.2023
BENJAMININ UUSI SINGLE KRUUNAA ARTISTIN HUIMAN VUODEN

Kuluneena vuonna merkittäviä askeleita urallaan ottanut Benjamin julkaisee perjantaina uuden, itsensä rakastamisen voimaa ylistävän singlen Uutta exää. Kappale jatkaa artistin diskovivahteista pop-linjaa.

– Biisi syntyi oivalluksesta, että sen oikean löytäminen ei tule väkisin etsimällä. Juoksin ympäri ämpäri monta vuotta treffeillä, jotka aina päättyi pilvilinnojen romahtamiseen. Lopulta tajusin, että eihän mua pysty rakastamaan ellen opi rakastamaan itseäni ensin. Jälleen kerran kliseet eivät ole turhaan kliseitä vaan niissä piilee monesti totuus. Tämä kappale on kaikille niille, jolla on sellainen fiilis, ettei heille löydy sitä yhtä Romeota tai Juliaa tästä maailmasta… Ei hätää, se katsoo sua silmiin, kun kurkkaat peiliin, Benjamin kertoo kappaleesta.

Benjamin on levittänyt hurmosta hersyvällä liveshow’llaan lukuisilla loppuunmyydyillä klubikeikoilla. Lisäksi kesällä nähtiin artistin uran ensimmäiset isot festivaalikeikat muun muassa Provinssin, Ruisrockin ja Himos Juhannuksen lavoilla. Kevään isoimpiin hitteihin lukeutuva Hoida mut -single rikkoi platinarajan ja sen musiikkivideota on katsottu yhteensä myös huimat 1,5 miljoonaa kertaa. Tätä seurannut Minä-Minä-Maa -single puolestaan toi mukanaan koko artistin uran korkeimman radiolistasijoituksen.

Lataa Benjaminin promokuvat täältä.

Benjamin:
Instagram
TikTok
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/benjamin

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com