10.11.2023
KRAPIN PUUTARHAJUHLAT KASVAA KOLMIPÄIVÄISEKSI – ENSI VUODEN TAPAHTUMAN ENNAKKOLIPUNMYYNTI KÄYNNISTYY TÄNÄÄN AIKAINEN LINTU -LIPUIN!

Tänä vuonna jo toista kertaa järjestetyt Krapin Puutarhajuhlat myytiin loppuun ennätysajassa jo alkukeväästä. Kysyntään on nyt vastattu ja Krapin Puutarhajuhlat järjestetäänkin Krapin alueen tunnelmallisissa puitteissa kolmipäiväisenä ensi vuoden elokuussa. Puutarhajuhlien ainutlaatuisesta tunnelmasta, huippuartistien esityksistä, oheisohjelmasta ja monipuolisesta ruokatarjoilusta päästään nauttimaan torstaista 15. elokuuta lauantaihin 17. elokuuta.

– On ihanaa suunnitella ensi vuoden juhlia, kun nyt aikaa on juhlia ja nauttia kolme päivää. Se tarkoittaa siis vielä enemmän loistavia esiintyjiä ja iloisia kohtaamisia, Krapin Pajan vastaava tuottaja Anu Uhlenius kertoo.

Ensi vuoden Krapin Puutarhajuhlien lipunmyynti käynnistyy tänään Aikainen lintu -lipuin. Tarjoushintaisia lippuja on tarjolla rajoitettu määrä.

Vuoden 2024 artistikiinnitykset julkistetaan ja varsinainen lipunmyynti käynnistyy joulukuun alkupuolella. Edellisillä Krapin Puutarhajuhlilla esiintyivät mm. KäärijäJuha TapioSuvi TeräsniskaAliisa SyrjäOlavi Uusivirta ja Vesterinen Yhtyeineen.

Krapin Puutarhajuhlat 2024
TO 15.8. – LA 17.8.2024, Tuusula
Yhden päivän aikainen lintu -lippu 65€
Kahden päivän aikainen lintu -lippu 130€
Kolmen päivän aikainen lintu -lippu 195€
Tutustu myös Puutarhajuhlien illallis-ja majoituspaketteihin.

Lipunmyynti: www.puutarhajuhlat.fi

Puutarhajuhlat järjestävät Krapin Paja, Krapi ja Warner Music Live, yhteistyössä Radio Novan kanssa.

Lataa lehdistökuva täältä.

Promoottori:
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com

Krapin Paja:
Anu Uhlenius
anu.uhlenius@krapinpaja.fi

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:
Ellen Vinkvist / Warner Music Live
ellen.vinkvist@warnermusic.com