13.10.2023
AVERAGEKIDLUKE, COSTEE JA MUITA WARNERIN UUTUUKSIA

Averagekidluke x ibe – Ghetto Love

Averagekidluke julkaisi TikTokissa valtavaksi ilmiöksi nousseen Ghetto Love -kappaleen yhdessä iben kanssa. Biisiin on tehty palvelussa jo reilusti yli 3 000 videota. Kappaleen ovat tuottaneet nosukiidossa olevat tuottajaveljekset Wille ja Kim Mannila. Averagekidluke ja ibe ovat aiemmin yhdistäneet voimansa yli 15 miljoonaa striimiä keränneellä Samma Gamla Vanliga Remix -kappaleella, joka pysyi Spotifyn ykkösenä 72 peräkkäistä päivää ja oli ehdokkaana Emma Gaalassa Vuoden biisi -kategoriassa.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nirananda Lanki / Warner Music Finland
nirananda.lanki@warnermusic.com

Averagekidluke
Spotify | Instagram | TikTok

 

costee – Rakastunut suruun

Alternatiivisen popin suunnannäyttäjä costee julkaisi tänään uuden singlen Rakastunut suruun. Hän on tehnyt kappaleen yhdessä luottotuottajansa Heviteemun ja Figaron kanssa ja se on rakkauslaulu melankolialle.

– Oon aina fiilistelly melankoliaa musassa, muussa taiteessa ja ihan elämässä. Välillä se saa jopa mut tekemään elämässä joidenkin mielestä vääriä ratkaisuja. En sano et haluisin olla koko ajan surullinen, mutta joku siinä melankoliassa viehättää. Siks halusin tehdä rakkauslaulun surulle ja melankolialle, costee kertoo.

costee vakuuttaa tummanpuhuvalla, rosoisella ja pop-koukkuja täynnä olevalla musiikillaan. Lahjakkaan laulaja-lauluntekijän kappaleita on kuunneltu Spotifyssa jo huikeat 80 miljoonaa kertaa. costee työstää tällä hetkellä ensi vuonna julkaistavaa neljättä albumiaan, joka tulee viemään hänen musiikkiaan askeleen popimpaan suuntaan. Albumin ensimmäinen single Tytöt ilmestyi heinäkuussa ja kasvoi kesällä TikTok-ilmiöksi. Artisti on parasta aikaa syyskiertueella, katso ajankohtainen keikkakalenteri täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

costee
Spotify | Instagram | TikTok | Facebook

 

 

Ellinoora – Jolene (Vain elämää kausi 14)

Edellisellä albumillaan kolme Emma-palkintoa saanut ja viime vuonna Ed Sheeranin kanssa duetoinut Ellinoora on viettänyt alkuvuoden keikkataukoa. Syksyn Vain Elämää aloittaa Ellinooralle uuden aikakauden, joka tulee jatkumaan ensi vuonna myös uusien omien kappaleiden muodossa.

Ellinoora on valmistellut toista Vain Elämää kauttaan varten pieteetillä versioita yhdessä tuottajansa Samuli Sirviön kanssa. Vicky Rostin päivänä Ellinoora versioi Dolly Partonin jättihittiä Jolene, jonka Vicky Rosti on ensimmäisenä levyttänyt suomeksi. Kappale julkaistaan jakson jälkeen illalla klo 22.10.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Ellinoora
Spotify | Instagram |TikTok Facebook

 

 

HesaÄijä – Hyvää ja kaunista

HesaÄijä julkaisi tänään uuden singlen Hyvää ja kaunista. Kappale on uudelleenversiointi Kolmas Nainen -yhtyeen Hyvää ja kaunista hitistä. Mökkitie Recordsille sainattu artisti on tunnettu juhlien tuojana ja iloisista tulkinnoistaan.

– Tässä on hyvä muistuttaa ittellensäkki välillä, että elämässä on paljon hyvää ja kaunista. Kaikkea ei kannata ottaa aina niin pikkutarkasti ja vakavasti. Tää kappale kuvastaa hyvin sitä, että vaikka säkeistössä puhutaan isoista ja raskaistakin asioista, niin niistäkin tilanteista on mentävä eteenpäin. Olkoon tämä siis voimabiisi meille kaikille, artisti kertoo.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

HesaÄijä
Spotify | Instagram | TikTok | Facebook

 

 

Jarkko Ahola – Yksi oikea

Klassikko-konserttisalikiertueen juuri aloittanut Jarkko Ahola julkaisi tänään uuden Yksi oikea -nimisen singlen. Janne Huttusen säveltämä ja yhdessä Juho Rajan ja Kaisa Korhosen kanssa sanoittama kappale soi komeasti taitavana tulkitsijana tunnetun rocktenorin laulamana.

Yhdeksän konserttia sisältävän Klassikko-konserttisalikiertueen lisäksi Jarkko Ahola nähdään loppuvuodesta Nokia Arenalla yhdessä Waltteri Torikan kanssa. Aiemmin kolmesti täydellä Hartwall Arenalla esiintyneen kaksikon Kuninkaiden paluu -konsertti järjestetään perjantaina 24. marraskuuta. Loppuvuodesta Aholan kalenterissa on lisäksi jo perinteeksi muodostunut kirkkokiertue.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com

Jarkko Ahola
Spotify | InstagramFacebook