4.10.2023
MAIJA VILKKUMAA LÄHTEE YHTYEINEEN LAAJALLE TOINEN MAIJA -KONSERTTISALIKIERTUEELLE!

Vuonna 2023 Maija Vilkkumaa on nähty isoilla lavoilla vauhdikkaassa glamrock-kokoonapanossa festareilla ja isoilla areenoilla. Helmi-maaliskuun konserttisalikiertueella Maija Vilkkumaa ja kehuttu yhtye on toisenlainen: keskiössä ovat nyt tarinat Maijan elämästä ja biisien takaa.

Maija Vilkkumaa julkaisee lokakuussa 2023 yhdessä Miina Supisen kanssa kirjoittamansa omaelämäkerran Vilkkumaa. Sen sivuilla kohtaamme artistin, joka nelivuotiaana äänittää juttujaan kasetille ja kuuntelee niitä ja ajattelee, että kasetilla puhuu “toinen Maija.” “Nyt annetaan kyllä toisen Maijan puhua!” hän sanoo, ja jatkaa: “Toisella Maijalla ei ookaan tällasii hienoi pellehenkseleitä kuin mulla!”

Kuten omaelämäkerrassakin myös konserttisalikiertueella Maijan tarinat tuntuvat siltä kuin juttelisi hyvän ystävän kanssa. Tarina vie Helsingin Töölöstä vinyylisoittimen ääreltä keikkabusseihin, musabisneksen kiemuroihin, suruihin ja iloihin rakkaudessa, epävarmuuksiin ja niistä selviytymiseen. Tarinaa vie eteenpäin musiikki koko mittavan uran ajalta.

Konserttisaleissa musiikki soi festivaaliareenoita ja halleja laajemmalla pensselillä. Herkästä tunnelmoinnista mennään eeppiseen suuruuteen. Tanssimaankin tietysti pääsee, sillä sellainen on elämä, täynnä värejä.

Maija Vilkkumaa
Toinen Maija -konserttisalikiertue

To 29.02. Hyvinkää, Hyvinkää-sali
Pe 01.03. Turku, Logomo
La 02.03. Ylivieska, Akustiikka
Su 03.03. Oulu, Madetojan sali
Pe 08.03. Jyväskylä, Paviljonki
La 09.03. Pori, Promenadi
Ke 13.03. Espoo, Tapiolasali
Pe 15.03. Kuopio, Musiikkikeskus
La 16.03. Joensuu, Carelia-sali
Su 17.03. Mikkeli, Mikaeli
Pe 22.03. Lappeenranta, Lappeenrantasali
La 23.03. Lahti, Sibeliustalo
La 30.03. Helsinki, Savoy

Liput alk. 39,00€
Konsertit klo 19.00
Katso paikkakuntakohtaiset lipunmyyntitiedot www.warnermusiclive.fi/maijavilkkumaa

Lataa promokuva täältä.

Maija Vilkkumaa:
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusiclive.fi/maijavilkkumaa

Lisätiedot:
Jaana Kapanen / Warner Music Live
jaana.kapanen@warnermusic.com

Keikat:
Mikko Korpi / Warner Music Finland
mikko.korpi@warnermusic.com