14.9.2023
WILLIAM WARNER MUSIC LIVELLE!

Suomen tämän hetken suosituimpiin rap-musiikintekijöihin lukeutuva william on sainattu Warner Music Livelle. Jatkossa lukuisia hittejä julkaisseen artistin keikkoja myy Eetu Viitanen.

Oon todella kiitollinen ja innoissaan, että pääsen tekemään yhteistyötä luotettavien ja alan parhaimpien tekijöiden kanssa. Nousin ns. divarista liigaan ja odotan innolla tulevia keikkoja, william sanoo.

– Suuri kunnia saada yksi Suomen kuunnelluimmista artisteista omaan rosteriin. Artistin asenteesta huokuu tekemisen meininki, sekä aito tahtotila panostaa uraan, liveshow:hun ja siihen, että asiat tehdään ammattimaisesti. Tällä paketilla tästä ei voi kun tulla hyvä juttu, kiitos luottamuksesta, Eetu Viitanen jatkaa.

Suomen suurin kotimaisen kotimaisen musiikin ohjelmatoimisto on viime aikoina vahvistanut artistirosteriaan usealla kiinnostavalla kiinnityksellä. Viime aikojen sainauksia williamin lisäksi ovat mm. Mouhous, Pamela ja HUGO.

Olemme erittäin iloisia, että william halusi liittyä mukaan Warner Music Live perheeseen. Tämä uusi yhteistyö symboloi paitsi ohjelmatoimistomme kykyä tunnistaa ja tukea lahjakkuutta, myös sitoutumistamme rap-musiikin alalla. Ohjelmatoimistomme on jatkuvassa muutoksessa ja kehityksessä, ja näemme rap-musiikin keskeisenä osana tätä uudistumisprosessia. Odotamme innolla, mitä tulevaisuus tuo tullessaan tälle uudelle yhteistyölle, Warner Music Liven johtaja Ville Ahtiainen kommentoi.

Vuoden 2020 Penelope-jättihitillään suursuosioon nousssut william on urallaan julkaissut jo kaksi albumia. Vuoden 2020 Shakespeare-levyn kaikki biisit nousivat julkaisun jälkeen Spotifyn Top 30 -listalle. Vuoden 2021 Boy Wonder -levyn jälkeen william on jatkanut hittiputkea paitsi omilla uusilla singleillään, myös vierailemalla toisten artistien julkaisuilla kuten yli 11 miljoonaa striimiä keränneellä 20 min -biisillä yhdessä Isac Elliotin ja Cledoksen kanssa. Emma-palkittu william valmistelee parhaillaan odotettua kolmatta Willain-albumiaan.

Warner Music Liven rosteriin kuuluvat muun muassa Käärijä, Cledos, Isac Elliot, Chisu, BEHM, Mouhous, Pikku G, Mikael Gabriel, AHTI, Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Vesala, Ellinoora, Arttu Wiskari, ABREU, J. Karjalainen, Suvi Teräsniska, Samuli Edelmann, Reino Nordin, Etta, Happoradio sekä Ida Paul & Kalle Lindroth.

WILLIAM:
Tiktok
Instagram
YouTube
Spotify

Agentti:
Eetu Viitanen / Warner Music Live
+358 45 187 7131
eetu.viitanen@warnermusic.com

Keikkatuotanto:
Helmi Manninen / Warner Music Live
helmi.manninen@warnermusic.com

Lisätiedot:
Jaana Kapanen / Warner Music Live
jaana.kapanen@warnermusic.com