8.9.2023
R&B-TULOKAS HUGO WARNER MUSIC LIVELLE

Tänään uuden Taulut -singlen julkaiseva pop ja R&B -artisti Hugo on kiinnitetty Warner Music Livelle. Jatkossa lahjakkaan porvoolaisartistin keikkoja myy Eetu Viitanen.

-Tosi hienoa päästä tekemään töitä jo entuudestaan tutun tiimin kanssa ja oon todella kiitollinen siitä, että Warner Music Livellä on kova luotto jo tässä vaiheessa, Hugo kommentoi.

– On kieltämättä hyvin etuoikeutettu olo saada Hugon kaltainen poikkeuksellinen talentti omaan rosteriin. Tässä on nimi, josta kuullaan vielä. Odotan innolla tulevaa ja on todella hienoa päästä tekemään duunia yhdessä Hugon kanssa, Eetu Viitanen sanoo.


HUGO
 on huipputuottaja Santeri Kauppisen aka MD$:n kipparoiman Epic Records Finlandin uusin kiinnitys. 19-vuotias Hugo tutustui ensin kovassa nosteessa olevaan räppäri AHTIin, joka toimi HUGOn mentorina ja auttoi hänet artistinuran alkuun. Epic Recordsin tutkalle HUGO osui alkuvuodesta 2023, jonka jälkeen asiat ovat edenneet poikkeuksellisen rivakasti, sillä HUGOn debyyttisinkku Puhutaan suoraan julkaistiin kesäkuussa ja kakkossinkku Sijoituksii feat. SMURDY elokuussa. Tänään julkaistavalla HUGOn kolmannella singlellä Taulut fiittaa kovassa nosteessa oleva räppäri Costi. Kuuntele uusi biisi täältä.


Suomen suurimman kotimaisen musiikin ohjelmatoimiston Warner Music Liven rosteriin kuuluvat muun muassa Käärijä, Cledos, Isac Elliot, Chisu, BEHM, Mouhous, Pikku G, Mikael Gabriel, Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Vesala, Ellinoora, Arttu Wiskari, ABREU, J. Karjalainen, Suvi Teräsniska, Samuli Edelmann, Reino Nordin, Waltteri Torikka, Happoradio sekä Ida Paul & Kalle Lindroth.

HUGO
Tiktok
Instagram

Agent
+358 45 187 7131
eetu.viitanen@warnermusic.com