22.8.2023
SUOSITTU DUO IDA PAUL & KALLE LINDROTH LÄHTEE SYKSYLLÄ KIERTUEELLE

Vastikään ison festarikesän päätöksen saattanut Ida Paul & Kalle Lindroth lähtee syksyllä yhdentoista paikkakunnan kiertueelle. Tämä Suomen ihastuttavin duo on tunnettu hurmaavista popmelodioistaan ja kyvystään kertoa tarinoita laulujensa kautta. Heidän soundissaan yhdistyvät tarttuvat melodiat, samaistuttavat lyriikat ja modernit pop-elementit, luoden kokonaisuuden, joka puhuttelee eri sukupolvia. Syksyn kiertueen liput ovat nyt myynnissä.

Menestyksekkäällä kaksikolla on katalogissaan liuta tuplaplatinaa, platinaa ja kultaa saavuttaneita singlejä, tuplaplatinarajan rikkonut Nää kaikki kertoo susta -debyyttialbumi, platinan ylittänyt kakkosalbumi Vuonna nolla ja kultarajan ylittänyt kolmas albumi Koko maailma meidät näkee, neljä Emma-ehdokkuutta sekä loppuunmyydyt konserttisalit ja klubit ympäri Suomen. Duon suosituimpia kappaleita ovat mm. Hakuammuntaa, Parvekkeella, Kupla ja Planeetat.

Ida Paul & Kalle Lindroth – Koko Suomi meidät näkee
La 23.09. Tavastia, Helsinki
Pe 29.09. Kerubi, Joensuu
Pe 06.10. Ikaalinen Spa & Resort, Ikaalinen
Pe 13.10. Tavara-asema, Tampere
La 14.10. Rakuunamäen juhlatila, Lappeenranta
Ke 18.10. Teatro, Turku
To 19.10. Järvenpää-talo, Järvenpää
Pe 20.10. Lutakko, Jyväskylä
La 21.10. Möysän Musaklubi, Lahti
Pe 27.10. Wiihde Areena, Seinäjoki
La 28.10. Madetojan Sali, Oulu

Katso paikkakuntakohtaiset lipunmyyntitiedot täältä.

Lataa pressikuva täältä.

Ida Paul & Kalle Lindroth:
Instagram
Facebook
TikTok
Spotify
warnermusic.fi/idajakalle

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Mikko Varjamo / Warner Music Live
mikko.varjamo@warnermusic.com