9.8.2023
AINO AREENAN SYKSYN KEIKKATARJONTA JULKI! MUKANA LUKUISIA KOTIMAISIA HUIPPUARTISTEJA

Järvenpäässä vuonna 2021 avattu monipuolinen tapahtumakeskus, Aino Areena, on vakiinnuttanut asemansa yhtenä pääkaupunkiseudun ja sen ympäristön houkuttelevimmista keikkapaikoista. Vuonna 2022 alkanut yhteistyö Suomen suurimman kotimaisen ohjelmatoimiston, Warner Music Liven, kanssa on houkutellut uudelle Areenalle jo kymmeniä tuhansia uusia keikkakävijöitä ja määrän odotetaan kasvavan. Tulevana syksynä lavalle nousevat muun muassa Klamydia, Teflon Brothers, Käärijä, Isac Elliot, Sexmane, Arttu Wiskari, Erika Vikman, Olli Halonen, Juha Tapio, Teleks ja Kuumaa. Lipunmyynti syksyn keikoille alkaa perjantaina 11.8. Lippupisteessä.

Syksyn 2023 ohjelmisto Aino Areenalla:

LA 28.10. KLAMYDIA, TEFLON BROTHERS
Ovet klo 18:30.
Liput alk. 32€
K-18

LA 11.11. KÄÄRIJÄ, ISAC ELLIOT, SEXMANE (S)
Ovet klo 18:00.
Liput alk. 37,50€
Ikärajaton tapahtuma, suositusikäraja 12-vuotta

LA 9.12. MÖKKITIE-ILTA: ARTTU WISKARI, ERIKA VIKMAN, OLLI HALONEN
Ovet klo 18:00
Liput alk. 37,50€
K-18

PE 15.12. JUHA TAPIO, TELEKS
Ovet klo 18:30
Liput alk. 43€
K-18

LA 16.12. KUUMAA (Illan toinen huippuartisti julkaistaan myöhemmin.)
Ovet klo 18:30
Liput alk. 43€
K-18

Katso konserttikohtaiset lisätiedot www.ainoareena.fi.

Unohtumattomia keikkaelämyksiä turvallisesti

Aino Areenalla voi jokainen nauttia tapahtumista turvallisin mielin omana itsenään, sillä asiaan on panostettu mm. henkilökuntaa kouluttamalla. Lisäksi ohjelmistosta löytyy tarjontaa myös koko perheelle.

Tänä syksynä minua ilahduttaa erityisesti se, että ohjelmistoon saatiin myös ikärajaton keikka (la 11.11. Käärijä, Isac Elliot, Sexmane), koska se tukee tavoitettamme tarjota elämyksiä mahdollisimman laajalle asiakaskunnalle. Suositusikärajamme tälle keikalle on 12 vuotta ja alle 12-vuotiaat vain vanhempien seurassa. Keikalla löytyy toki myös oma anniskelualue yli 18-vuotiaille, kertoo Aino Areenan markkinointi- ja asiakkuuspäällikkö Alina Kaivoluoto.

– Haluamme tarjota turvallisen keikkaelämyksen kaikille ja siksi kaikissa tapahtumissamme noudatetaankin turvallisen tilan periaatteita. Olemme kouluttaneet henkilökuntaamme toimimaan häirintätilanteissa ja jokaisessa tapahtumassamme on paikalla yhdestä kolmeen häirintäyhdyshenkilöä. Pyrimme lisäksi ennaltaehkäisemään häirintätapauksia ja epäasiallista käyttäytymistä kertomalla asiakkaille jo lipun oston yhteydessä turvallisen tilan periaatteemme ja viestimme asiakkaillemme koulutettujen häirintäyhdyshenkilöiden läsnäolosta tapahtumissamme, lisää Alina.

Omasta suosikkiartististaan on myös mahdollista nauttia yhdessä Aino Areenan kuudesta VIP-aitiosta, jotka tarjoavat upeat puitteet kokea konsertit aitiopaikoilta 6–15 vieraalle. Kysy lisää VIP- ja aitiopaketeista: tapahtumat@ainoareena.fi.

Lisätiedot:
Jaana Kapanen / Warner Music Live
Markkinointipäällikkö
jaana.kapanen@warnermusic.com

Alina Kaivoluoto / Aino Areena
Markkinointi- ja asiakkuuspäällikkö
tel. 044 298 6722
alina@ainoareena.fi