7.7.2023
BENJAMINILTA RIEMASTUTTAVA PERSIKAN PERÄÄN -SINGLE!

Benjamin jatkaa menestyksekästä vuottaan riemastuttavalla uudella Persikan perään -singlejulkaisulla. Pilke silmäkulmassa kirjoitettu kappale on soundillista jatkoa aiemmin tänä vuonna julkaistuille, miljoonia striimejä kerryttäneille Hoida mut ja Minä-Minä-Maa -singleille. Benjamin on kuluneena vuonna löytänyt oman paikkansa diskovivahteisen popin ääreltä, ja artistin julkaisema musiikki on esitellyt Suomelle täysin ainutlaatuisen, vapautuneen pop-tähden.

– Halusin tehdä kunnon kesäjytän, joka vetää maton jalkojen alta. Persikan perään on täydellinen yhdistelmä suomalaista menoa ja meininkiä, sekä pilkettä silmäkulmassa. Kun ollaan soitettu biisiä ennakkoon kesän ekoilla festarikeikoilla, yleisö on kirjaimellisesti seonnut. Uskon ja toivon, että tästä tulee mun uran suurin kesähitti, Benjamin kommentoi.

Benjamin keikkailee parhaillaan uransa isoimmassa mittakaavassa uuden bändisä kanssa, ja kesällä artisti nähdään Suomen suurimmilla festivaaleilla hersyvän shownsa siivittämänä.

Benjamin:

Facebook

Spotify
warnermusic.fi/benjamin

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com