2.6.2023
SERAFIINAN DEBYYTTI-EP ON REHELLINEN EROPÄIVÄKIRJA

Monspin artistilupaus Serafiina julkaisi vakuuttavan debyytti-EP:n. Artistin nimeä kantava Serafiina EP on henkilökohtainen ja rehellinen eropäiväkirja joka käsittelee artistin läpikäymiä tunteita parisuhteen aikana ja sen jälkeen.

– En ole koskaan ollut hyvä puhumaan omista tunteista koska ne olivat aina niin levällään. Vasta kun sain ensimmäisiä biisejä ulos, ymmärsin kuinka paljon musiikki oikeasti merkitsee minulle. Pystyin taas ajattelemaan selkeämmin ja kirjoittamaan asioista jotka ennen pidin tiukasti sisälläni, Serafiina kertoo.

EP:n kappaleet piirtävät kaaren eron eri vaiheista, joita Serafiina sanoittaa taidokkaasti, mutta pilke silmäkulmassa:

– Olen kokenut olevani hullu, onneton ja kävin pitkään terapiassa. Pikkuhiljaa aloin saada lisää itsevarmuutta ja vietin ensimmäistä kertaa elämäni ensimmäisen hot girl summerin. Lopulta löysin elämäni rakkauden ja tunnen olevani onnellisempi kuin koskaan.

Pehmeällä ja tummalla lauluäänellään, sekä tyylikkäillä, klubisoundeihin nojaavilla tuotannoilla erottuvan Serafiinan musiikki liikkuu popin ja r’n’b:n välimaastossa. Serafiina on julkaissut aiemmin musiikkia Noton, Mikael Laurentin ja KAIP:in kanssa. Artistin viimeisin Player-single kasvoi TikTok-ilmiöksi, ja kesällä artistilla on edessään myös ensimmäiset festivaalikeikat.

Lataa promokuvat täältä.

Serafiina:

Spotify
warnermusic.fi/serafiina

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com