17.5.2023
KESÄN 2023 KRAPIN PUUTARHAJUHLAT ON LOPPUUNMYYTY

Krapin alueen tunnelmallisissa puitteissa toista kertaa järjestettävien Krapin puutarhajuhlien liput on myyty loppuun.

Olemme iloisia ja innoissamme, luvassa on huikea päätös Krapin kesälle. Lipunmyynti yllätti meidät, toki viime vuonna saamamme positiivinen palaute tapahtumasta antoi viitteitä kysynnästä, mutta emme osanneet arvata, että juhlat myytäisiin loppuun jo kolme kuukautta etukäteen.” iloitsee Krapin Pajan vastaava tuottaja Anu Uhlenius.

Päälavalla nähdään perjantaina 18. elokuuta kotimaisen poprockin kiintotähti lrina, maaliskuussa uuden Hetken ikuinen -albumin julkaiseva Vesterinen Yhtyeineen ja vastustamattomasta liveshowstaan tunnettu OIavi Uusivirta. Perjantai-illan tunnelman tiivistää euroviisu-menestyjä Käärijän esiintyminen. Lauantaina 19. elokuuta lavan valtaavat neljällä Emmalla palkittu laulaja-lauluntekijä Knipi, Suomen suosituimpiin solisteihin lukeutuva Suvi Teräsniska, lukuisista hiteistään tunnettu Juha Tapio ja jo vuosikymmenien ajan suomalaisia musiikillaan viihdyttänyt Ressu Redford. 

Krapin Puutarhajuhlat 2023
– Makea kesäfestivaali
18.-19.8.2023, Tuusula

Päälavan ohjelmisto

Perjantaina 18.8.
Irina
Olavi Uusivirta
Vesterinen Yhtyeineen
Käärijä

Lauantaina 19.8.
Knipi
Suvi Teräsniska
Ressu Redford
Juha Tapio

Lipunmyynti www.puutarhajuhlat.fi

Puutarhajuhlat järjestävät Krapin Paja, Krapi ja Warner Music Live, yhteistyössä Radio Novan kanssa.

Promoottori:
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:
Jaana Kapanen / Warner Music Live
jaana.kapanen@warnermusic.com

Krapin Paja:
Anu Uhlenius, vastaava tuottaja
anu.uhlenius@krapinpaja.fi
0401373331