21.4.2023
ROCKSOUNDILLAAN HURMAAVA LINDA JULKAISI TÄNÄÄN DEBYYTTISINGLENSÄ

Mökkitie Recordsille sainattu uusi artisti LINDA julkaisi tänään debyyttisinglensä Pienii kuolemii. Kappale on sanoitettu ja sävelletty yhdessä Joni Rahkolan ja Tapio Heinilän kanssa ja se on myös Tapio Heinilän tuottama. LINDALLA on pitkä musiikillinen tausta ja kappaleissa yhdistyy rocktausta popmusiikkiin. Kuuntele kappale tästä.

LINDA kuvailee biisiä näin:
– Pienii kuolemii kertoo intohimosta ja hetkiin tarttumisesta. Biisissä on tiivistetty kaikkien elämän väärien ihmisten kanssa koetut parhaimmat hetket.   

LINDA on artisti, laulaja ja lauluntekijä, jolla on pitkä tausta musiikin parissa, muun muassa rockbändin laulajana ja kontrabasistina. Yhtyeen kanssa hän on keikkaillut laajasti. Viime vuodet LINDA on keskittynyt soolouraansa ja tehnyt musiikkia yhdessä tuottaja Tapio Heinilän ja biisintekijä Joni Rahkolan kanssa. LINDAN musiikissa pop ja rock yhdistyvät vahvaan visuaaliseen maailmaan sekä rock’n roll showhun, mistä syntyy persoonallinen kokonaisuus.

Lataa tuoreet promokuvat tästä
Kuvaaja Anni Hartikainen

LINDA

Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Keikat:
Mikko Korpi / Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com