20.4.2023
MURA MASA JA CENTRAL CEE PÄÄESIINTYJIKSI FLEX FEST-FESTIVAALEILLE

Tämän vuoden festivaalikesän avaa FLEX FEST, joka järjestetään 16.-17. kesäkuuta Tallinnassa. Festivaaleilla esiintyy muun muassa Grammy-palkittu Mura Masa, brittiläinen räppäri Central Cee, Drain Gangin jäsen Bladee Ruotsista, suomalainen supertähti Isac Elliot sekä lukuisia muita nimiä.

Flex Fest tekee tänä kesänä paluun ja siirtyy Telliskivi Creative Citystä Krulli kvartaliin. Koe kaksi päivää, kolme eri lavaa ja lähes 30 esiintyjää paikallisista listaykkösistä ja underground-artisteista kansainvälisiin supertähtiin.

Yksi tämän vuoden pääesiintyjistä on Mura Masa, Guernseyssä syntynyt tuottaja, säveltäjä ja laulaja, jonka musiikissa yhdistyvät pop, elektroninen musiikki, hiphop ja funk. Hänen uransa lähti lentoon, kun hänen kappaleensa Lotus Eater otettiin BBC Radio 1:n soittoon. Tätä seurasi mixtape Soundtrack to a Death (2014) ja artistin nimeä kantava debyyttialbumi Mura Masa (2017), jolla esiintyvät K. Paul, A$AP Rocky, Christine and the Queens, Bonzai ja Charli XCX. Mura Masa on jo voittanut ensimmäisen Grammynsä (sekä saanut kolme ehdokkuutta), kerännyt miljoonia striimejä ja noussut todellisen luovan kameleontin asemaan.

Toiseksi pääesiintyjäksi on tänään julkaistu Central Cee. Artisti on tällä hetkellä yksi brittien suosituimmista räppäreistä, joka sekoittaa musiikissaan yhteen elementtejä hip-hopista, trapista ja UK-drillistä. Hänen 2021 mixtapensa Wild West johti artistin suursuosioon sekä useisiin BRIT Award -ehdokkuuksiin. Artisti levisi viraaliksi TikTokissa viime vuonna Doja -kappaleella, joka uudelleenversioi Even vuoden 2001 kappaletta Let Me Blow Ya Mind. Doja -kappale on saanut jo yli 400 miljoonaa striimiä maailmanlaajuisesti. Central Cee julkaisi myöhemmin samana vuonna lisää musiikkia, kuten kappaleet LET GO sekä Me & You, ja hänestä tuli ensimmäinen brittiläinen räppäri, joka keräsi miljardi striimiä Spotifyssa vuodessa.

Ruotsalainen räppäri, laulaja, muotisuunnittelija, taiteilija ja musiikkikollektiivi Drain Gangin jäsen Bladee on myös nimetty festivaalin line-uppiin. Suomen artistikenttää FLEX FESTeillä edustavat supertähti Isac Elliot sekä menestystarina Mikael Gabriel. Liettuasta festivaaleille saapuu myös dj nevykele. Paikallisista Viron artisteista festivaaleilla esiintyy muun muassa nublu, 5MIINUST, reket, Gram-Of-Fun, Karl Killing, KiROT, Pluuto, AROP, manna, Asena sekä Kitty Florentine.

Flex Fest järjestetään 16.-17. kesäkuuta Krulli kvartalissa. Liput ovat myynnissä osoitteessa www.flexfest.ee.
Muista liittyä Facebook-tapahtumaan!

Sijainti: Krulli kvartal, Kopli 70
Ajankohta: 16.- 17. kesäkuuta 2023

Mitä sinun tarvitsee tietää tapahtumasta:
– Flex Fest järjestetään kaikkien voimassa olevien julkisten määräysten mukaisesti.
– Flex Festillä ei ole ikärajaa. Alkoholijuomia tarjoillaan Viron lainsäädännön mukaisesti.
– Flex Fest pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Pressikuvat täältä!

FLEX
Facebook
Instagram
TikTok