10.3.2023
SERAFIINA JULKAISI SINGLEN SEBASTIAN NOTON KANSSA

Monspin tuore artistilupaus Serafiina julkaisi tänään uutta musiikkia Spotifyn kärkisijoilla Ylläs (feat. Ibe) -singlellä pysytelleen Sebastian Noton kanssa. Tyylikkäästi garage-soundiin nojaava single Onneton kertoo haikeasta kohtaamisesta yöelämässä entisen rakkauden kanssa. Kappaleen tuotannosta vastaavat Tuomas Vuorinen ja Aleksanteri Hulkko.

– Onneton kertoo entisen rakkauden haikailusta, vaikka tietää ettei se ole fiksua. Biisi kiteytyy hetkeen jossa kohtaatte klubin jonossa, huomaatte toisenne ja tiedätte jo siinä kohtaa miten ilta tulee päättymään. Tykätään Sebastianin kanssa molemmat UK garage -soundimaailmasta paljon ja se sopii tarinaan täydellisesti

Määrätietoisesti urallaan etenevä Serafiina on vakuuttanut ensimmäisillä Hullu ja Terapiaa -singlejulkaisuillaan. Modernia r’n’b:n ja popin välimaastossa liikkuvaa, paikoin erilaisilla klubisoundeilla leikittelevää musiikkia julkaisevan artistin ainutlaatuisessa, pehmeässä lauluäänessä ja tulkinnassa kuuluu kaikuja hänen taustastaan jazz-laulajana. Serafiina kuvittaa kappaleillaan nuoren naisen tarinoita ja tunteita samaistuttavasti sekä pilke silmäkulmassa. Serafiinan inspiraationa toimivat isot nimet Ariana Grandesta Jorja Smithiin.

Serafiina:
Instagram
TikTok
Spotify
warnermusic.fi/serafiina

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com