21.2.2023
WARNER MUSIC LIVEN JA NYSSEN YHTEISTYÖ JATKUU: ANTTI TUISKUN NOKIA ARENAN MAYHEM-KONSERTTIEN PÄÄSYLIPULLA VELOITUKSETTA PAIKALLISLIIKENTEEN KYYTIIN

Suomen suurin kotimaisen musiikin ohjelmatoimisto Warner Music Live ja Tampereen seudun joukkoliikenne Nysse jatkavat yhteistyötä, jonka tarkoitus on tarjota entistä vastuullisempia musiikkielämyksiä. Viime vuonna aloitettu, ja hyvän vastaanoton saanut yhteistyö on koskenut jo Nokia Arenalla järjestettyjä Mestarit- ja Suvi Teräsniska –konsertteja. Nyt sama etuus koskee Antti Tuiskun Mayhem-areenakiertueen avaavia Nokia Arenan konsertteja perjantaina 31. maaliskuuta ja lauantaina 1. huhtikuuta.

Warner Music Liven ja Tampereen seudun joukkoliikenne Nyssen kehittämän yhteistyön ansiosta konserttilipulla on mahdollista matkustaa veloituksetta konserttipäivänä Tampereen seudun joukkoliikenteessä.

Konserttilippuun sisältyvä Nysse-lippu on käytössä konsertin kanssa samana päivänä kello 16-02.00. Konserttiliput toimivat automaattisesti matkalippuina näyttämällä pääsylipun viiva- tai QR-koodia lippulaitteelle. Matkaoikeus pitää vahvistaa jokaisella matkalla. Liput käyvät Nysse-alueen busseissa, ratikoissa ja junissa. Antti Tuiskun Nokia Arenan Mayhem-konserttiin lipun ostaneille lähetetään vielä erikseen ohjeet sähköpostitse matkalipun käytöstä.

Pääsylipun hintaan sisältyvät Nysse-matkat ovat osa konsertit järjestävän Warner Music Liven laajempaa vastuullisuuskampanjaa. Nysse on jo aiemmin ollut mukana kehittämässä kestäviä matkoja Nokian Arenan tapahtumiin ja on sopinut vastaavasta yhteistyöstä Tapparan ja Ilveksen Liiga- ja CHL-ottelulipuissa.

Suomen popkuninkaaksi nimitetty Antti Tuisku lähtee keväällä 2023 mittavalle Mayhem-areenakiertueelle. Kyseessä on viimeinen kiertue ennen artistin jäämistä pitkälle tauolle. Kiertueelle on myyty yli 55 000 lippua ja osa paikkakunnista on tällä hetkellä loppuunvarattuja. Kovan kysynnän vuoksi Tampereelle ja Helsinkiin järjestetään myös lisäkonsertit.

Olet Nyssen kyydissä, kun hyppäät bussiin, ratikkaan tai junaan. Nysse vastaa Tampereen seudun joukkoliikennepalvelun järjestämisestä Tampereen lisäksi Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Vesilahdessa ja Ylöjärvellä. www.nysse.fi

Suomen suurimman kotimaisen musiikin ohjelmatoimiston Warner Music Liven rosteriin kuuluvat muun muassa Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Antti Tuisku, Vesala, Ellinoora, Arttu Wiskari, BEHM, Cledos, ABREU, Erika Vikman, Pikku G, Mikael Gabriel, J. Karjalainen, Suvi Teräsniska, Reino Nordin, Blind Channel, Happoradio sekä Ida Paul & Kalle Lindroth. www.warnermusiclive.fi

Lisätiedot:

Jaana Kapanen / Warner Music Live
Markkinointipäällikkö
jaana.kapanen@warnermusic.com

Riikka Salkonen / Tampereen seudun joukkoliikenne Nysse
Asiakkuuspäällikkö
riikka.salkonen@tampere.fi