10.2.2023
YLEX:N LÄPIMURTOLISTAUKSEEN VALITTU NUPPU OINAS VERSIOI IBEN KAPPALETTA

Nuppu Oinas julkaisi tänään Ei roudareit -singlen, joka versioi iben samannimistä kappaletta. Nuppu on kirjoittanut ystävyydestä kertovan biisin säkeistöt uudelleen, ja herkän mutta tanssittavan uudelleenversioinnin tuotannosta vastaavat ROOS+BERG (Chisu ja Jori Sjöroos) sekä Alpo Nummelin. Kappaleen live-esitys kuullaan huippusuositussa Laulu rakkaudelle -ohjelmassa.

– Oli huikeeta päästä tekemään omaa versiointia ”ei roudareit” -biisistä! Alkuperäinen kappale on itselle todella tärkeä, joten oli suuri kunnia päästä kirjoittamaan siitä versio niin sanotusti omien silmien kautta. Itselle oli myös todella iso juttu päästä työstämään versiota näiden huipputuottajien kanssa, kertoo Nuppu.

YleX Läpimurto 2023 -listaukseen nostetun Nuppu Oinaan musiikki on sekoitus modernia r’n’b:tä, poppia ja räppiä. Nupun herkkä ilmaisu ja elämänmakuiset stoorit tuovat ajankohtaista näkemystä siihen, miltä kotimainen uuden aallon hiphop-vaikutteinen musiikki voi kuulostaa. Muusikoksi valmistunut Nuppu tekee aktiivisesti videoita TikTokiin yli 197 000 seuraajalle. Singlet En mä kaadu ja Herkkis kasvoivatkin ilmiöiksi TikTokissa, ja jälkimmäinen nousi myös Spotifyn Top 50 -listalle.

Lataa promokuvat tästä
Kuvaaja: Anni Hartikainen

Nuppu Oinas:

Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nirananda Lanki / Warner Music Finland
nirananda.lanki@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Niko Kovasin / Warner Music Live
niko.kovasin@warnermusic.com