2.2.2023
MURA MASA FLEX FEST 2023 -FESTIVAALIN PÄÄESIINTYJÄKSI

Tämän vuoden festivaalikesän avaa Flex Fest, joka järjestetään 16.-17. kesäkuuta Tallinnassa. Festivaali julkisti ensimmäiset esiintyjänsä, joiden joukossa on sekä paikallisia että kansainvälisiä supertähtiä.

Flex Fest tekee paluun ja siirtyy Telliskivi Creative Citystä Krulli kvartaliin. Koe kaksi päivää, kolme eri lavaa ja lähes 30 esiintyjää paikallisista listaykkösistä ja underground-äänenkannattajista kansainvälisiin palkittuihin.

Yksi tämän vuoden pääesiintyjistä on Mura Masa, Guernseyssä syntynyt tuottaja, säveltäjä ja laulaja, jonka musiikissa yhdistyvät pop, elektroninen musiikki, hiphop ja funk. Hänen uransa lähti lentoon, kun hänen kappaleensa Lotus Eater otettiin BBC Radio 1:n soittoon. Tätä seurasi mixtape Soundtrack to a Death (2014) ja artistin nimeä kantava debyyttialbumi Mura Masa (2017), jolla esiintyvät K. Paul, A$AP Rocky, Christine and the Queens, Bonzai ja Charli XCX. Mura Masa on jo voittanut ensimmäisen Grammynsä (sekä saanut kolme ehdokkuutta), kerännyt miljoonia striimejä ja noussut todellisen luovan kameleontin asemaan.

Mura Masan lisäksi Flex Fest toivottaa tervetulleeksi useita Estonian Music Awards 2023 -voittajia: Vuoden musiikkivideotähti nublun, vuoden hiphop/räp-artisti reketin ja Gram-Of-Funin, joka palkittiin vuoden bändi- sekä vuoden debyyttialbumi -palkinnoilla. Myös suomalainen menestyjä Mikael Gabriel, rap-superyhtye 5MIINUST ja hittiartisti Karl Killing ovat osana tämän vuoden kokoonpanoa.

Flex Fest järjestetään 16.-17. kesäkuuta Krulli kvartalissa. Liput tulevat myyntiin 6. helmikuuta osoitteessa www.flexfest.ee. Muista liittyä Facebook-tapahtumaan!

Liput: 59€ (2 päivää)
Ennakkomyynti alkaa 6.2. klo 12:00 (rajoitettu määrä).

Sijainti: Krulli kvartal, Kopli 70
Ajankohta: 16.- 17. kesäkuuta 2023

Mitä sinun tarvitsee tietää tapahtumasta:
– Flex Fest järjestetään kaikkien voimassa olevien julkisten määräysten mukaisesti.
– Flex Festillä ei ole ikärajaa. Alkoholijuomia tarjoillaan Viron lainsäädännön mukaisesti.
– Flex Fest pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin.