25.1.2023
TINAKENKÄKUNINGATAR KAIJA KOO VALLOITTAA HELSINGIN OLYMPIASTADIONIN ELOKUUSSA

Kyseessä on Kaija Koon vuoden ainoa konsertti

Yksi Suomen menestyneimmistä ja rakastetuimmista artisteista, Kaija Koo, valloittaa Helsingin Olympiastadionin lauantaina 19. elokuuta 2023. Kyseessä on Kaijan tämän vuoden ainoa konsertti. Lipunmyynti konserttiin alkaa ensi viikon keskiviikkona 1. helmikuuta klo 9 Lippupisteessä.

 Nyt se on vihdoin totista totta! Superstadion-konserttini pidetään tässä meille suomalaisille rakkaassa paikassa elokuussa 2023 ja tietysti Tinakenkäkuningattaren nimeen! Upea bändi, superyllätykset, visuaaliset huikeat mielenmaisemat, yhdessäolo ja hillitön yhteislaulu ja tanssi saa minut jo nyt kuulemaan ja näkemään teidät siellä. Vuosikymmenten hitit, tutut ja uudistuneet sovitukset seuraavat toisiaan. Iltaan on luvassa yhteistä rakkautta musiikkiin, nostalgista rakkautta menneeseen ja uskoa tulevaan. Annetaan mielen lentää aikakausien yli vapaasti kotkan lailla kotipesään saakka. Tämä ikimuistoinen konsertti on tarkoitettu meille kaikille ja tietysti se on myös toiveiden täyttymys! Kaija Koo kertoo tunnelmistaan.

Lukuisista hiteistään tunnettu, suomalaisen popmusiikin kuningatar on taitava tulkitsija, joka yhdistää musiikillaan sukupolvia. Hänen maratonmaisen uransa aikana kertynyt yleisö koostuu niin nuorista kuin vanhemmistakin kuulijoista, jotka ovat seuranneet artistin uraa alusta asti. Kaija Koo on myynyt urallaan yli puoli miljoonaa albumia, voittanut Emma Gaalassa kolme kertaa Vuoden naissolistin palkinnon, ollut mukana kahdella supersuositulla Vain elämää -kaudella ja julkaissut useita legendaarisiksi muodostuneita hittikappaleita kuten Tinakenkätyttö, Nää yöt ei anna armoo (feat. Cheek)VapaaKaunis rietas onnellinen sekä Supernaiset. Lisäksi hänen huikeat Superkonserttinsa vuosina 2014, 2015 ja 2018 ovat olleet kaikki loppuunmyytyjä. Kaija Koo julkaisi uransa 14. albuminsa Taipumaton huhtikuussa 2021. Albumi myi platinaa ja pysyi Suomen virallisen albumilistan kärjessä kolme viikkoa. Albumin nimikkobiisi Taipumaton nousi kesällä 2021 radioiden soitetuimmaksi kappaleeksi. Tammikuussa 2023 julkaistiin Kaija Koo: Tinakenkäkuningatar -henkilökuvadokumentti, joka on saanut valtavat katsojamäärät.

KAIJA KOO – SUPERSTADION
Helsinki, Olympiastadion
La 19.8.2023
Ovet klo 18.00

Liput alk. 49,90€ + tilausmaksut (alk. 1,50€ Lippu.fi)
VIP-liput alk. 159,00€ + alv.
Lipunmyynti alkaa keskiviikkona 1.2. klo 9.00 Lippupisteessä
www.superstadion.fi 

Konsertin lippujen ennakkomyynti alkaa perjantaina 27.1. klo 12 yksinoikeudella vain osuuspankin omistaja-asiakkaille. Lue lisää osoitteesta: www.op.fi/ennakkomyynti

Lataa promokuva tästä.
Kuvaaja: JIRINA

Kaija Koo:
Instagram
Facebook
TikTok
Spotify
warnermusic.fi/kaijakoo

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Promoottori:
Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com