13.1.2023
NUPPU OINAS JA SARA BEE YLISTÄVÄT HERKKYYTTÄ UUDELLA SINGLELLÄ

Nuppu Oinaan tänään julkaistu uusi single Herkkis on tarttuva oodi herkkyydelle. Kappaleella vierailee valovoimainen r’n’b-artisti Sara Bee, jonka kanssa Nuppu ystävystyi Monspin ja HMC Publishingin Studio Bootcampilla. Kappale on tehty yhdessä Nelli Milanin ja Helena Roudan kanssa.

– Herkkis on biisinä muistutus siitä et herkkyys on vahvuus, sellanen supervoima elämässä. Monesti ajatellaan et herkät piirteet pitäis pitää piilossa tai et se antaisi jotenkin huonon kuvan ihmisestä, jos herkän pinnan tuo esiin. Todellisuudessa kuitenkin kaikkein paras boss energy kumpuaa siitä, kun uskaltaa olla avoin omien tunteidensa kanssa ja antaa sen näkyä! Toivon että tää biisi voisi toimia rohkaisuna muille ”herkkiksille” siinä, että herkkyys on iso vahvuus ja siitä pitää olla ylpeä, kertoo Nuppu.

Lumoavan äänen omaavan Nuppu Oinaan musiikki on sekoitus modernia r’n’b:tä, poppia ja räppiä. Nupun herkkä ilmaisu ja elämänmakuiset stoorit tuovat ajankohtaista näkemystä siihen, miltä kotimainen uuden aallon hiphop-vaikutteinen musiikki voi kuulostaa. Muusikoksi valmistunut Nuppu tekee aktiivisesti videoita TikTokiin yli 195 000 seuraajalle, ja elokuussa julkaistu single En mä kaadu nousikin suureksi TikTok-ilmiöksi. Alkuvuodesta Nuppu nähdään muun muassa Laulu rakkaudelle -ohjelmassa.

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Lumi Hartikainen

Nuppu Oinas:
TikTok
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/nuppuoinas

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Nirananda Lanki / Warner Music Finland
nirananda.lanki@warnermusic.com

Keikat:
Niko Kovasin / Warner Music Live
niko.kovasin@warnermusic.com