13.1.2023
BENJAMININ LATAUTUNUT UMK-KAPPALE HOIDA MUT ON JULKAISTU!

Benjamin on mukana Uuden Musiikin Kilpailussa tänään julkaistulla Hoida mut -singlellä. Sähköinen ja latautunut kappale kutsuu hämärälle tanssilattialle ja esittelee maailmalle itsevarman ja vapautuneen poptähden. Helmikuussa UMK-lavalla tullaan näkemään vauhdikkain ja rohkein Benkku-show koskaan.

– Kappale kertoo latautuneesta kohtaamisesta, jossa aivot alkavat luomaan fantasiaa siitä, mitä seuraavaksi voisi tapahtua. Samalla se muovaa totuttuja sukupuolirooleja. Miehen ei tarvitse olla alfa, vaan vahvakin mies voi laulaa toiselle antautumisesta. Upeaa olla mukana juuri tällä biisillä UMK:ssa, sillä rakastan Euroviisuja! Toivon, että ihmiset pystyvät näkemään ja tuntemaan sen, Benjamin kertoo.

Hoida mut jatkaa toukokuussa 2022 julkaistun N-Y-T-singlen maailmaa, joka oli avaus Benjaminin uuteen, diskovivahteiseen soundiin. Kesällä artisti sai aikaan valtavan ilmiön Maija Vilkkumaan Ei-klassikkoon pohjautuvalla GAY-singlellään, joka nousi Youtuben trendaavimmaksi videoksi, tavoitti TikTokissa orgaanisesti miljoonayleisön ja muodostui Pride-tapahtuman anthemiksi. Syksyllä Benjamin puolestaan osoitti kunnianhimoisuutensa ja luovuutensa voittamalla Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun.

Uuden Musiikin Kilpailun voittaja ja Suomen seuraava Euroviisuedustaja valitaan 25.2.2023 Turun Logomon UMK23-tapahtumassa. Finaalilähetys nähdään ja kuullaan suorana Yle TV1:ssä, Yle Areenassa, Radio Suomessa ja Yle X3M:llä.

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Nelli Kenttä

Benjamin:
Instagram
Facebook
TikTok
Spotify
warnermusic.fi/benjamin

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

Keikat:
Mikko Korpi / Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com