2.12.2022
WARNER MUSIC LIVEN JA NYSSEN YHTEISTYÖ SAA JATKOA – SUVI TERÄSNISKAN 17.12. NOKIA ARENAN KONSERTIN PÄÄSYLIPULLA VELOITUKSETTA PAIKALLISLIIKENTEEN KYYTIIN

Suomen suurin kotimaisen musiikin ohjelmatoimisto Warner Music Live ja Tampereen seudun joukkoliikenne Nysse jatkavat marraskuussa aloittamaansa yhteistyötä, jonka tarkoitus on tarjota entistä vastuullisempia musiikkielämyksiä. Yhteistyö aloitettiin tarjoamalla etuus, jossa Mestarit-konsertin pääsylipulla oli mahdollista matkustaa veloituksetta konserttipäivänä Tampereen seudun joukkoliikenteessä. Nyt sama etuus koskee Suvi Teräsniskan lauantaina 17. joulukuuta Nokia Arenalla järjestettävää Tämä maailma tarvitsee joulun -konserttia.

– On ilo jatkaa hyvin käynnistynyttä, kohti vastuullisempaa tapahtumatuotantoa pyrkivää yhteistyötä Nyssen kanssa. Aloitimme yhteistyön marraskuun alussa Nokia Arenalla järjestetyn Mestarit-konsertin tiimoilta, ja tulokset olivat todella rohkaisevia. Konserttilippuun sisältyviä matkalippuja käytettiin todella paljon, Warner Music Finlandin kaupallinen johtaja Ville Ahtiainen iloitsee.

– Hienoa jatkaa hyvin alkanutta yhteistyötä suurten konserttien kanssa. Nyssen kyydissä voit unohtaa kiireen ja virittäytyä joulun tunnelmaan jo konserttimatkalla, Nyssen joukkoliikennejohtaja Mika Periviita sanoo.

Konserttilippuun sisältyvä Nysse-lippu on käytössä konserttipäivänä lauantaina 17.12. kello 16-02.00. Konserttiliput toimivat automaattisesti matkalippuina näyttämällä pääsylipun viiva- tai QR-koodia lippulaitteelle. Matkaoikeus pitää vahvistaa jokaisella matkalla. Liput käyvät Nysse-alueen busseissa, ratikoissa ja junissa. Suvi Teräsniskan Nokia Arenan Tämä maailma tarvitsee joulun -konserttiin lipun ostaneille lähetetään vielä erikseen ohjeet sähköpostitse matkalipun käytöstä.

Pääsylipun hintaan sisältyvät Nysse-matkat ovat osa konserttien järjestävän Warner Music Liven laajempaa vastuullisuuskampanjaa. Nysse on jo aiemmin ollut mukana kehittämässä kestäviä matkoja Nokian Arenan tapahtumiin ja on sopinut vastaavasta yhteistyöstä Tapparan ja Ilveksen Liiga-ottelulippujen sekä jääkiekon Mestarien Liigan CHL-pelien suhteen.

Suvi Teräsniska on jo vuosia tuonut joulun suomalaisille. Nyt Suvin tähänastinen matka joka joulun rakastetuimpana artistina huipentuu hänen uransa isoimpaan joulukonserttiin Tampereen Nokia Arenalla 17.12.2022.

– Olen aina rakastanut joululauluja ja nyt suuri unelmani toteutuu kun pääsen esittämään niitä isolle areenalle joulukuussa 2022. Haluan tehdä konsertista ikimuistoisen ja tunnelmallisen elämyksen. Luvassa on musiikkia jokaiselta kolmelta joululevyltäni ja myös paljon yllätyksiä, Suvi Teräsniska sanoo. Konsertin liput ovat myynnissä Lippu.fi.

Olet Nyssen kyydissä, kun hyppäät bussiin, ratikkaan tai junaan. Nysse vastaa Tampereen seudun joukkoliikennepalvelun järjestämisestä Tampereen lisäksi Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Vesilahdessa ja Ylöjärvellä. www.nysse.fi

Warner Music Live on Suomen suurin kotimaisen musiikin ohjelmatoimisto, jonka rosteriin kuuluvat muun muassa Kaija KooJenni VartiainenAntti TuiskuVesalaEllinooraArttu WiskariChisuBEHMCledosABREUJ. KarjalainenPikku GMikael GabrielSuvi TeräsniskaReino Nordin, Waltteri TorikkaHapporadio sekä Ida Paul & Kalle Lindroth.

Lisätiedot:
Jaana Kapanen / Warner Music Live
Markkinointipäällikkö
jaana.kapanen@warnermusic.com

Riikka Salkonen / Tampereen seudun joukkoliikenne Nysse
Asiakkuuspäällikkö
riikka.salkonen@tampere.fi